Přejít na obsah

olafcv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení olafcv

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. olafcv

    Chiptuning

    V Praze SPORTMOTOR
  2. Jednoduše a jasně Plazma dnes dosahuje stejné spotřeby jako LCD, u Plazmy i Lcd vždy uvedena max.spotřeba, Plazma nezobrazuje černé body takže většinu času nejede na max. spotřebě narozdíl od LCD.Dnešní životnost Plazmy 100 000 Hod. je určitě dostačující. Plazma dosahuje lepších kontrastů než Lcd a má věrnější barvy, nepotýká se s žádnými úhly, nepotýká se s odezvou. Bohužel jak tu někdo napsal na co koukáme u Pc na Lcd není dáno kvalitou , ale tím , že plazma se v tomto formátu nevyrábí, protože to není moc reálné technologii plazmy dát do 19 palců. Nejmenší kvalitní Plazma se dělá v úhlopříčce 37 palců. Technologie Lcd je stále ve vývoji a do 37 palců nemá de fakto konkurenci, bohužel tato technologie je stále tak nedokonalá, že ani za velké peníze si nekoupíte LCD, které by bylo jak na hry, sledování filmů tak na kvalitní grafické podání. Je to dáno i tím, že se stále nejlépe k PC prodávají nejhorší panely TN + Film a S-IPS panely jsou zatím drahé a neinvestuje se tolik do jejich vývoje , tedy u monitorů PC. U televizí patří panel S-IPS k tomu nejlepšímu co můžete koupit , bohužel odezva u televizí stále není dokonalá, takže ve větších rozměrech je stále pozorovatelný efekt mazání. Takže technologie Plazmy stále slaví úspěch a zaručuje vám lepší podání obrazu než LCD. Na posledním školení Sharpu jsem měl možnost vidět nejnovější televize od Jedničky na trhu v Lcd, jsou pěkné i obraz už vypadá skvěle , ale přesto moje osobní volba je stále plazma!!!!!!!!
  3. Nevím nechci nějak moc zatím srovnávat řekl bych , že na OI RS stačím, ale na vaše chipovaný OI RS už ne, jezdí vám to pánové fakt hezky.
  4. JJ ta modrá RS II jezdila krásně, jinak k té červené , o ABC chipu mluví dostatečně tento článek http://www.cimbu.cz/clanky/afera.pdf
  5. Tak to bylo ještě za levno, já jsem docela koukal co vám chtějí, kdyby měřili tak by mě brali taky.
  6. Teď jsem dorazil, akce to byla dobrá , ale před tím než se šlo na oběd jsem odjel. Jen by ně zajímalo za kolik měli kolegové dojezd do Teplic, od Pánů s modrou Octavkou.
  7. No uvidíme snad bude přijatelně , ale auto snad radši ještě mýt nebudu.
  8. No nevím tady v Chomutově už se zase něco žene, zatáhlo se a venku je docela tma, zase nějaká přeháňka, počasí na houby, ale já už mám zpět zimáky
  9. Tak jsem si dnes opět cvičně nasadil zimní gumy dobrá rozcvička. Tak jsem zvědavej jak bude v sobotu
  10. olafcv

    CIMBU MOTORSPORT

    Souhlasím snad tam trefím
  11. Tak jedu taky, jestli tedy dorazí středící kroužky na alu
  12. olafcv

    CIMBU MOTORSPORT

    Takže už jsem se domlouval na volnu a na 99% pojedu. Takže se musíme domluvit kde se sejdeme.
  13. olafcv

    CIMBU MOTORSPORT

    Takže mám chipnuto a mohu říci, že rozdíl je tedy kur.. znát , po sešlápnutí plynového pedálu až na podlahu. Fakt skvělej přístup u sportmotoru a výsledek dost dobrej, stojí to opravdu za to.¨ Přemýšlím, že si příští sobotu vezmu volno a testnu to s vámami na Mimoňi. Jen musím sehnat středící kroužky na alu kola!!!!
  14. olafcv

    CIMBU MOTORSPORT

    JJ nad tím už jsem taky přemýšlel , ale bohužel to vypadá na pracovní víkend, smůla , jel bych hned, snad někdy příště.
  15. olafcv

    CIMBU MOTORSPORT

    JJ díky za rady zítra nechám chipnout a hned taky pořádně otestuji.
×
×
  • Vytvořit nový...