Přejít na obsah

Jirka RS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    117
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jirka RS

  1. Ještě to doplním že to uhasili až hasiči kteří přijeli velice rychle. Jinak by byl konec. Ještě jsem v rychlosti stihl rychle odpojit návěs a s tahačem odjet abych zachranil aspon neco. Tot asi vse.
  2. No to jsou škaredý věci. Nejvíc mě rozčílilo jak tam někdo psal že to je kravina. Myslím že je to výborná věc a nebylo by na škodu to dát do vyhlášky. Jinak mě jednou chytli 2 kola u návěsu u kamionu a plachta a můžu vám říct že takovej fofr jsem nezažil. Padli na to dva 10l hasičáky. Jeden prášek jeden pěna a nic. Ohen zhasl na 5s a pak zase vznal jeste vic jak predtim. Jeste jak nahodou jsem zastavil u tenisových kurtů kde správce kropil kurty a hadicí mě to postříkal. Ale marně. Oheň furt nic. Musím ale říct že řidiči byli ochotni. Však to byli plameny kolem 4m. V autě vozím jinak pěnák 1kg v kufru. Těším mě že lidi si to koupí ikdyž nemusí. Člověk když potřebuje pomoc tak to ocení.
  3. Kamarád má na Octávce na předku HP 5. Což je 5% propustnost. Pokud někdo zná tak ví že to je nejtmavší fólie od fy SunTek. Pak už dělaj neprůhledné. No prostě je to černý jak uhel. Donitř není vidět vůbec. Technická v pohodě a žádná známost ani obálka. Sem na to čučel jak blázen.
  4. Jirka RS

    Fabia II RS

    No na ten vzhled jsem taky zvědav. Mě se teda ta Fábia II vůbec nelíbí. Jsem zvědav jak z toho něco udělaj.
  5. Jj je to tak jak píše Kubiik. Stačí i slabé fólie a snížení tepla je znát. Měl jsem na autě skoro všechny typy fólií a i ty nejslabší odstíny byli znát že to přes ně vůbec nepálilo.
  6. Jinak ještě doplním že je veliký rozdíl když dám ruku za okno kde není fólie. Tam cítím velké pálení na ruku. Pokud tam je fólie teplo cítít není. Je to opravdu dost znát. Dost sui t onechávaj dělat řidiči kamionů pokud nemají klimu tak přes to sklo to opravdu peče. A ikdyž se tam dá ten povolený odstín což je HP 70 což je 75% propustnost tak to je znát. Přes sklo to tak nepálí. Toť asi tolik
  7. Já mám černou fábii i s klimou a fóliemi. Mám fólie SunTek HP 20 po celém autě. Výrobce udává snížení tepelné energie až o 47%. Světlejší fólie jsou samozřejmě více propustné. Jinak kombinace dobrá. Klima se nemusí tak honit a v autě není takovej hic že tajou plasty uvnitř
  8. Škoda že jsme se v té Liotmyšli nějako minuli.
  9. Tangerín: já byl na začátku toh ozkosení vlevo. Jak začíná dole tak v tom rohu. Tam jsem byl já. jinak ze začátku jsem stál kousek od vás a stálá tam opodál i červená RSka.
  10. Já kluky viděl všechny, byli tam pěkně vyřádkovaný. Jinak Petřík to sme museli být nějako kousek od sebe, já jsem byl od brány vlevo nahoře. V tom rohu, né uplně nahoře.
  11. Do prdele rto sme se museli minout. My sme s Dannysem vyjížděli z Litomyšle kolem půl 12. On měl zpoždění tak jsem na něj čekal. No škoda no.
  12. Tak dávám echo z mýta. Ted jsem přijel. Počasí parádní, hodně aut, hodně lidí. Dost mě to překvapilo. Účat opravdu hojná. Dali jsem řeč s Lubem a pěkně sme to prošli a byla to bomba. Tak snad to počasí na zítřek vyjde a bude to super.
  13. Já sjem také dnes umyl a chystám se tam jet mrknout tak snad doufám že to také nezmokne. Kdžtak nebudeš sám
  14. Koukám že asi všichni už na zítřek mejou ty svý krasavce.
  15. Tangerín to seš někde z Poličky ne?? Jinak hlásám situaci v Mejtě. Před chvílí jsem jel kolem. V mejtě se to už hemží nadupanejma kárama. Už tam jsou i někteří stánkaři. Už tam mělo jedno auto stan ikdyž nebylo otevřeno. Chtěl jsem si zakoupit už lístky ale ještě mě nepustili. Jinak v Mejtě sucho ale v Litomyšli slabý dešť. Jinak kdo jedete od HK tak dávejte bacha při vjezdu. Drřžte se cedulí. Do areálu nelze hned vbočit jelikož tam je dvojitá plná takže musíte jet ještě až za areál a tam se otočit na benzínce. Je to dobře značené. Všude jsou cedule FASHIONCARS. Čau Jirka
  16. U nás ještě nespadla ani kapka. Dnes ráno polojasno. Svítí slunce. Vypadá to celkem dobře. Jsem 20km od Mejta takže počasí dalo by se říct že stejné. Tak uvidíme. My to tam dneska s Lubem omrknem co a jak.
  17. Jirka RS

    Fabia II RS

    Myslím si že se jen tak FII RS nedočkáme. Ty starý RSa lidi moc nekupovali tak se ani Skodovce nedivím.
  18. Jinak Lube pak napiš v kolik tak v ten pátek. Aspon v sobotu nebudem muset kupovat lístky :))))
  19. No jo uvidíte kucíí jak vám to dopadne. Já s Dannysem on jede z Brna tak máme naplánovanej sraz kolem 11hod v litomyšli na pumpě.
  20. Profor, vřelé díky. moc si mě pomohl. Díky za foto. Ještě jednou díky.
  21. Já pojedu ikdyž nebude nej počasí. Pořád snad nebude pršet.
×
×
  • Vytvořit nový...