Přejít na obsah

janos_kadar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil janos_kadar

  1. Mam stejnej problem - motorek vrci, ale ze zadu nic netece. Dost me to vydesilo, protoze se mi tohle stalo u pola a musel jsem rozebrat pul auta, nez jsem ty spoje nasel. Jestli to je pristupny z levy kapsy, tak super :)!!! Stejne mi to neni jasny, proc to takhle debi... delaj. Zitra to omrknu, tak jsem zvedavej! Dik za toto forum:)!!!

    Stoprocentne souhlasím! Akorát nevím, kdyz je to typická závada (jak se stalo i u me), proc neudeláli ve skododovce nic proti tomu ani u Touru?

  2. Sorry za otázku zacátecníka ale co to znamená "ET 35". Já bych si chtel koupit alu Borbet CA 6,5X15. Co je rozdíl mezi Borbet CA 6,5X15 ET35 a ET40.

  3. Před zimním obdobím do zámků stříknu trošku silikonového oleje - spay . Dělám to tak už spoustu let u všech auti které jsem měl a problém nikdy nebyl - silikonový olej odpuzuje vlhko a hlavně nezamrzá ! ( Klíče téměř nepoužívám, otevírám na dálku, jen po tom prostříknutí tam klíč zasunu a trošku s tím zacvičím ).

    M.

    WD-40 je dobry? Kouknul jsem na slození, ale tam nebylo napsáno, ze by obsahovalo silikon. Myslís, ze bude OK?

  4. Já vím, ze u vás v CR moc se nekupuje Octavia Tour 1.4. Nevíte, náhodou proc slysím nejaky nepríjemny zvuk z cerné nádoby, která mezi vyrovnávací chlad., hydralikou serva a nádrzkou ostrikovace (sorry nevím co to je za nádoby, snad patrí ke klimatizaci). Zajímavé je, ze to slysím jenom pod teplotou10-12 stupnu C a na základní otáckách. Octe je rok a pul a prezíl 2 zimy.

×
×
  • Vytvořit nový...