Přejít na obsah

Martin TDi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Martin TDi

  1. Zdravím všechny.Chci se zeptat zda nevadí,když na zadní nápravu dám pod kola 20mm podložky a jesli to nemá vliv na funkci haldex spojky.Díky za rady.
  2. Zdravím všechny.Tak jsem ji nakonec koupil.Hned druhý den jsem ji nechal načipovat,protože 74kw je fakt tragédie.Teď tam mám 96kw a je to úplně jiné kafe a jsem maximálně spokojený,4x4 nemá chybu .
  3. Zdravím všechny.Mám možnost koupit Octavii 4x4 Tdi,r.v.6/2003,74kw,Al kola léto+zima,xenony,climatronic,el.okna.atd najeto 140000km,serviska.kilometry jsou 100%,je to známý,v pěkném stavu za 190000kč.Chci se zeptat na váš názor jestli do toho jít nebo ne.
  4. jenom nevím jak ho odkódovat.poradíte me?
  5. Máš pravdu.Něco o nějakém čidle to píše.jenom nevím o jakém.mohlo by to být čidlo na vaně?
  6. Tak tam mám tu chybu nechat nebo s tím někam zajet?
  7. Zdraví všechny tady na fóru.Mám Octavii TDi 81kw mr2003 a v paměti závad mám neustále chybu 18062 nebo tak nějak.Píše to:"zkontrolujte chyby kombinovaného přístroje".a nejde smazat.Nevíte někdo čím by to mohlo být?Díky za každou radu.
  8. Zdravím všechny.Palivoměr mi ukazuje nepřesně množství nafty v nádrži.Při plné nádrži ukazuje Kousek přes 3/4 a naopak při rozsvícené rezervě je tam CCA 15litrů,dle dotankování do plné.Nevíte někdo čím by to mohlo být?Díky za každou radu.
  9. Za tu cenu asi lepší nekoupíš.Jestli je opravdu poctivě servisována,tak není co řešit.
×
×
  • Vytvořit nový...