Přejít na obsah

C-R-E-A-T-I-V-E

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení C-R-E-A-T-I-V-E

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Vytlumit bych to jeste zmak, ale jak predelat ulozeni?? Jeste me zajima, jak je to s tema komponentama v prednich dverich. Vedou k stredobasu a vyskaci ruzny kabely uz od radia nebo je ve dverich vyhybka??
  2. Nevadi ze ty repraky maj mensi frekvencni rozsah? Budou tam aspon trochu dobry basy? A ta cena je za 4 kousky?
  3. A jeste pls co to je za znacku a typ co bys mi nabidl?
  4. Tva nabidka je velice lakava ;-) Jestli sem to teda pochopil, tak 2 predni stredobasy + 2 zadni 13cm koaxialy mi sezenes za 1680kc a ty 2 predni vyskace zustanou?? Jak je to vepredu zapojeny? Vedou kabely od stredobasu a vyskace az k radiu zvlast bo je ve dverich naka vyhybka? A ten kabel dozadu asi nestaci normalni ze? Nakej stinenej. Kolik je tak za metr? Sry ale sem lajk
  5. Zdar, mam octuI 2003 bohuzel classic. Radio sem nemel, ale koupil sem Pioneer DEH3900MP. Sou tam naky zakladni repro vepredu. Ptam se jakej je vepredu rozmer? Napadlo me jesi by slo ty predni sracky dat dozadu a dopredu koupit neco lepsiho? Kolem 1500kc? A jaky sou rozmery tech vyskacu ve sloupkach? to sem taky nikde nenasel... A jeste: jsou dozadu u classica natazeny aspon kabely?
  6. Jakej myslite ze je lepsi motor do Octavky kombi? TDi 66kW nebo TDi 81kW? Myslim po strance spotreby... A jakyho roku vyroby sou lepsi? Jesi ty kolem 99 nebo ty kolem 00-01?
  7. C-R-E-A-T-I-V-E

    LPG

    Mate nekdo nake zkusenosti s LPG na oktavce 74kW nebo 75kw??
×
×
  • Vytvořit nový...