Přejít na obsah

pikola

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem pikola

  1. Mám dotaz k přerušení napájení k ŘJ.Pokud nebudu s takto odpojenou ŘJ několik dní jezdit,nevymažou se adaptační hodnoty motoru,popř.registr závad? Stejně,jako když na několik dní odpojím baterku ? Děkuji za odpověď.
  2. Zdravím.Na Octavii 1.6 74 kw AKL mi odešla baterie a po výměně za novou přestal fungovat tachometr, počítadlo km i průměrné spotřeby.Ukazatel paliva si v zatáčkách lítá ze strany na stranu.Nevím,jestli je to schoda náhod,nebo to nějak souvisí s tou špatnou baterkou.Je pravda,že byla úplně KO-nešla natočit.Možná nějaké čidlo rychlosti,ale tady na Fóru jsem o něm nic nenašel.Kde ho hledat. Za radu předem děkuji.
  3. To já na radu od mechanika odklopil jen horní díl sání a šlo to jak po másle.Při odpojení dolního dílu prý často odejde těsnění,tak to nedoporučoval.Při horním dílu stačí vyšroubovat 2 samořezné šroubky z přední části,vyndat 2 plastové pojistné čepy,vytáhnout na levé straně hadíčku podtlaku,vyndat nalévací hrdlo na olej (je na bajonet) a vzadu povolit 2 imbusy co drží sání.Opatrně rozpojit přední díl sání od zadního a celé to odklopit směrem dozadu.Pak se tam krásně dostanete na svíčky i na střiky.
  4. pikola

    Zabezpečení

    Zdravím,co jsem slyšel od policajtů,tak nejčastěji se kradou novější auta tak,že někdo přijde,odemkne a odjede.Má totiž náhradní klíč-třeba ze servisu,kde jsi měl auto a tam mu někdo na chvíli půjčil ten tvůj.Ti větší machři mají na to vybavení,ale je to drahá sranda-třeba scanner. P.S.http://www.univerzalni-klic.cz/?p=productsList&iCategory=19&sName=Autokl%ED%E8e
  5. Zdravím všechny. Mám Oct.I. 1,6-74 kw. r.v.99. Všimnul jsem si okamžité spotřeby na computeru,když stojím v kolonách,že mi jednou ukazuje okolo 2 litrů a jindy i přes 15 litrů okamžitou spotřebu.Myslím tím, samozřejmě,že auto není v pohybu a má provozní teplotu.Celkový dlouhodobý průměr mám tak8,5 s hodně lehkou nohou a to jezdím město tak z 30%.Kolik Vám ukazuje okamžitá na volnoběh,jestli se mám pokusit vyčistit škrtící klapku ? Za radu předem děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...