Přejít na obsah

tomáš marný

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil tomáš marný

  1. Mám DVD od Lenco, taky spokojenost, ale přeci jen s tím USB by to bylo rychlejší. Tady to foto Blitze, hledal jsem výrobce ale marně. Zase nějaká čína, ale když funguje tak jak má tak proč ne :-)

    Mám DVD od Lenco funguje neskače prostě supera stál novej 4500kč

    post-29-1145653217.gif

  2. Jo přesně tak.Ti co jezdí 90 tak skutečně to žere 4litry,ale i když trošku přišlápneš tak by to víc jak 6,5 na 100 nemělo brát.Mě taky všeci známí ríkali že jezdí např do chorvatska průměr za 4,5l/100Km a já to jezdím za 5,5 a ani boha to nemužu stáhnout níž, ale pak jsem se dozvěděl že oni jezdí po staré cestě a já jezdím po dálnici cca130-150Km/hod.Takže nevěř všem povídačkám,ale na stylu jízdy hodně záleží. <_<

    máš pravdu sou to sváteční jezdci když tak spořivě jezdí tak proč mají tdi a né sdi ja měl sdi ve fabce a at sem dělal co sem dělal nešla spotřeba přes 5.3!!

  3. Koupil sem teď R98 tdi66kw-220tis km a spotřeba mě nejde pod 6.8litru!! auto nezlobí a je pravidelně servisované.sice jezdím svižněji ale divím se pro to, že tady čtu že tady přítomní mají i nemají úpravy motoru a spotřebu mají 4.5 a 5.5 atd bud vám to turbo nesepíná nebo mi v autorizovaným servisu nechtějí říct že mám něco s motorem. :disgust:

×
×
  • Vytvořit nový...