Přejít na obsah

20Vautomat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil 20Vautomat

  1. Ta toho ještě najede, mám Octu I a najeto 228 tis. a je jak nová a vím že najede min. půl mega. Takže v poho.

    Měl bych dotaz. Mám možnost koupit Škodu Octavii II, 1.9 TDi PD (77KW), 2006, koupena v CR, serviska, nebourane, komplet po rozvodech,nova spojka atd.Problem je, že má najeto 270tis. Je to sluzebni auto příbuzného, který ho má od novoty a vím co na něm kdy bylo děláno a jak se o něj staral a jak jezdi. Octa je jako nova. Jen nevím co tyhle motory na takovou nalož kilometrů? Mám do toho jít nebo ne?Cena je 170tis. Rocne moc nenajedu, tak 10-15tis.

    BTW. Není to kšeft s příbuznýma. Jen, že na autech firmy pro kterou dělá končí leasing a je taková cena a stav. Auto znám dobře od novoty, jel jsem s nim a mám ho na očích...

    A nevíte někdo jak je to s ověřením km a servisní historie dle VIN? Dá se na to spolehnout,kdybych kupoval auto v bazaru? Pac tam vsechny maji servisky a 70tis. najeto a skutečnost je dost jiná...

    Má někdo zkušenost a co byste mi poradili?

  2. Já nevím možná je to kravina ale nejde to předělat na klasiku manuál určitě si myslím že by to vyšlo levněji, nepátral jsi po týhle možnosti?

    psali, že předělávat auta z automatu do manuálu lze tak do r.v. 1995 potom že už kvůli elektronice to nelze, navíc já ani manuál nechci, ale díky

  3. Mám Octavii 1.8 20V r.v. 1996 s automatickou převodovkou, bohužel když je studená vynechává mezi I. a II. stupněm, v servisu když jsem myslel, že je to špatným olejem mi řekli, že jsou opotřebované lamely a v tom oleji plavou kusy a kdyby to vyměnili, nemusel bych už odjet. Když jsem volal na opravy automatických přeovodovek, řekli mi, že repasování stojí okolo 40 tisíc, což je vzhledem e stáří moc. Byl bych ochoten investovat do 20 tisic, prosím poraďte, víte o někom, kdo by to zrepasoval do této ceny, popř. nevítě někdo o převodovce, která ovšem je funkční, všem za nějakou informaci předem děkuji. leo.konecny@seznam.cz

  4. Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s automatem, moje 1.8 20V v automatu když je studená, tak při rozjíždění jakmile zabere a trochu se rozjede, než dá další stupeň tak najednou cítím jak přestane zabírat a otáčky letí do volnoběhu, musím dát nohu z plynu, jinak by to při dalším záběru pěkně cuklo a protočili by se kola, možná bych i něco urval. Musím pak lehce přidat plyn a jak to zabere už je to dobrý a další stupně to tam háže bez problémů. Toto dělá než se to zahrřeje, resp. než s tím ujedu pár kilometrů a pak už se to chová normálně a žádná vůle tam není. Víte někdo jak toto odstranit? Díky.

  5. Tak bylo to vytřepané relátko benz. pumpy na tišťáku.

    Pls, mám octavii v automatu 20V 1.8 r.v. 96 ještě dnes jsem s ní normálně jel a teď nemůžu nastartovat, startér točí, kontrolky svítí a shasnou normálně motor jakoby naskočí a hned se "zakucká" a chcípne. Pozoroval jsem dřív, že když jsem startoval, tak to dlouho na můj vkus točilo (asi cca 2 sekundy) než to chytlo. Nevím prosím co by s tím mohlo být?
  6. netvrdim že to auto má ty kilometry co inzerujou (neviděl jsem ho na vlastní oči a podle fotek nemůžu soudit), ale rozhodně bych se jel podívat ( a kór u automatu) radši na auto s 50-ti tisícema a serviskou než s 170-ti a bez servisky...... ;)

    Mám 1,8 20V automat z roku 96, koupil jsem ho v květnu, mám 122 tis. km najeto (podle tachometru), nebál jsem se toho a koupil, udělal jsem velice dobře, jsem moc spokojený, je to velká pohoda, největší investice byly rozvody. Automatu se rozhodně nebojte, jelikož automat je (pokud se k něj chováte správně jak se má) je v podstatě doživotně nezničitelná převodovka, nejsou tam žádné opotřebovatelné lamely. Důležité je aby tam byl v převodovce olej, takže občas dát zkontrolovat. Určitě každý člověk ocení zvlášť ve městě.

  7. Pls, mám octavii v automatu 20V 1.8 r.v. 96 ještě dnes jsem s ní normálně jel a teď nemůžu nastartovat, startér točí, kontrolky svítí a shasnou normálně motor jakoby naskočí a hned se "zakucká" a chcípne. Pozoroval jsem dřív, že když jsem startoval, tak to dlouho na můj vkus točilo (asi cca 2 sekundy) než to chytlo. Nevím prosím co by s tím mohlo být?

×
×
  • Vytvořit nový...