Přejít na obsah

20Vautomat

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem 20Vautomat

  1. Myslím, že na to stačí jeden formulář a vyplnit kolonku "oprava chybného zápisu v TP"
  2. Ta toho ještě najede, mám Octu I a najeto 228 tis. a je jak nová a vím že najede min. půl mega. Takže v poho.
  3. psali, že předělávat auta z automatu do manuálu lze tak do r.v. 1995 potom že už kvůli elektronice to nelze, navíc já ani manuál nechci, ale díky
  4. Mám Octavii 1.8 20V r.v. 1996 s automatickou převodovkou, bohužel když je studená vynechává mezi I. a II. stupněm, v servisu když jsem myslel, že je to špatným olejem mi řekli, že jsou opotřebované lamely a v tom oleji plavou kusy a kdyby to vyměnili, nemusel bych už odjet. Když jsem volal na opravy automatických přeovodovek, řekli mi, že repasování stojí okolo 40 tisíc, což je vzhledem e stáří moc. Byl bych ochoten investovat do 20 tisic, prosím poraďte, víte o někom, kdo by to zrepasoval do této ceny, popř. nevítě někdo o převodovce, která ovšem je funkční, všem za nějakou informaci předem děkuji. leo.konecny@seznam.cz
  5. Jako olej v převodovce? Myslíš že to pomůže?
  6. Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s automatem, moje 1.8 20V v automatu když je studená, tak při rozjíždění jakmile zabere a trochu se rozjede, než dá další stupeň tak najednou cítím jak přestane zabírat a otáčky letí do volnoběhu, musím dát nohu z plynu, jinak by to při dalším záběru pěkně cuklo a protočili by se kola, možná bych i něco urval. Musím pak lehce přidat plyn a jak to zabere už je to dobrý a další stupně to tam háže bez problémů. Toto dělá než se to zahrřeje, resp. než s tím ujedu pár kilometrů a pak už se to chová normálně a žádná vůle tam není. Víte někdo jak toto odstranit? Díky.
  7. Tak bylo to vytřepané relátko benz. pumpy na tišťáku.
  8. Mám 1,8 20V automat z roku 96, koupil jsem ho v květnu, mám 122 tis. km najeto (podle tachometru), nebál jsem se toho a koupil, udělal jsem velice dobře, jsem moc spokojený, je to velká pohoda, největší investice byly rozvody. Automatu se rozhodně nebojte, jelikož automat je (pokud se k něj chováte správně jak se má) je v podstatě doživotně nezničitelná převodovka, nejsou tam žádné opotřebovatelné lamely. Důležité je aby tam byl v převodovce olej, takže občas dát zkontrolovat. Určitě každý člověk ocení zvlášť ve městě.
  9. Pls, mám octavii v automatu 20V 1.8 r.v. 96 ještě dnes jsem s ní normálně jel a teď nemůžu nastartovat, startér točí, kontrolky svítí a shasnou normálně motor jakoby naskočí a hned se "zakucká" a chcípne. Pozoroval jsem dřív, že když jsem startoval, tak to dlouho na můj vkus točilo (asi cca 2 sekundy) než to chytlo. Nevím prosím co by s tím mohlo být?
×
×
  • Vytvořit nový...