Přejít na obsah

T.levy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení T.levy

  1. Palubní počítač mi ukazuje mezi 6-6,5l takže si myslím že tam musí být něco, co žere naftu ale nepromítá se do počítání palubního počítače. Vypalování DPF, nadměrné dobíjení? Netuším, nejsem odborník. Žádný chip ani úpravy tam nemám, vše origo. Diagnostiku mi dělali v autorizovaným servisu a žádné chyby nenašli. Netuším jak důkladně diagnostiku dělají, nebo zda koukají jen na výpis chyb.
  2. Právě mi to taky přijde moc. Víc mi přijde zvláštní že se počítačová vs reálná spotřeba liší o 1,5l. Kdybych jezdil za těch 6,5l co mi ukazuje počítač byl bych naprosto spokojený. Takhle mi to přijde zvláštní, dálnice a město skoro nejezdím, můj obvyklý nájezd činí po silnici první třídy papírovou rychlosti +-10km/h.
  3. Ahoj, měl bych dotaz. Mám trojkové rs, 2015 naftu dsg. Palubní počítač mi ukazuje spotřebu cca 6,5l, ale když spočítám reálnou na ujeté km a počet natankovaných litrů jsem na cca 8l, to už mi přijde jako nezanedbatelná odchylka. Na plnou nádrž (bez rezervy takže na cca 43l) najedu 550km, to mi přijde dost málo na naftu. Styl jízdy mám tak nějak normální, žádný závodník nejsem a i tak oproti ostatním je tam minimálně 200km rozdíl. Má někdo podobnou zkušenost? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...