Přejít na obsah

ZooL

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ZooL

  1. Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli se dá na S2 125kW měnit jen "vlnovec", nebo se musí vyměnit komplet s DPF? A případně na co se mám finančně nachystat (jestli někdo už neabsolvoval). Předem díky za odpověď.
  2. zdarec mam OI 1.8T taky v automatu a spotreba ted v zime okolo 13l/100 a to to lechtam jak se da proste na full nadrz tak 350 max. 400 km, pravdou je ze teda jezdim jen po meste ale apetit proste auticko ma ja uz sem to prestal resit a proste jen tankuju
  3. Ja jezdim do RF auto na Mastne a spokojenost! http://www.rfauto.cz/
  4. ZooL

    Prehrivani s klimou

    To je prave to co sem se nepodival asi budu muset zkusit a uvidim. jen me slo o to jestli to muze souviset jako velka zatez klimatizace s teplotu vody. Sem si pripadal jako ve 120. Jo a jeste sem zapomel ze sem mel zaplou i recirkulaci.
  5. Zdarec Dneska se me stalo ze po cca. 12Km jizdy po meste (kolony ani nee) s pustenou klimou na max. se me zacala prehrivat voda. Na budiku sem mel neco mezi normal a cervenou. Jak sem to uvidel tak sem vipl klimu a do minuty teplota na normalu. Pak sem dojel jeste asi 3Km do prace bez problemu. Jinak sem nemel s teplotou problem az ted co sem pouzil klimatizaci. Nevite nekdo jestli to muze mit nejak souvislost popripade nesetkali jste se s necim podobnym? Motor mam 1.8T AGU rok 99, klima normal manualni. Predem diky za poznatky a rady.
  6. ZooL

    Koupě Octavie I

    No ja mam OI 1.8T automat r.v. 00 najetejch cca. 150000 a jako zatim spokojenost. Ve meste k nezaplaceni!! Jen spotreba trosku vetsi (11-12 l mesto).
×
×
  • Vytvořit nový...