Přejít na obsah

ZooL

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil ZooL

  1. zdarec mam OI 1.8T taky v automatu a spotreba ted v zime okolo 13l/100 a to to lechtam jak se da ;) proste na full nadrz tak 350 max. 400 km, pravdou je ze teda jezdim jen po meste ale apetit proste auticko ma :aggressive: ja uz sem to prestal resit a proste jen tankuju

  2. To je prave to co sem se nepodival :feve: asi budu muset zkusit a uvidim. jen me slo o to jestli to muze souviset jako velka zatez klimatizace s teplotu vody. Sem si pripadal jako ve 120. Jo a jeste sem zapomel ze sem mel zaplou i recirkulaci.

  3. Zdarec

    Dneska se me stalo ze po cca. 12Km jizdy po meste (kolony ani nee) s pustenou klimou na max. se me zacala prehrivat voda.

    Na budiku sem mel neco mezi normal a cervenou. Jak sem to uvidel tak sem vipl klimu a do minuty teplota na normalu. Pak sem dojel jeste asi 3Km do prace bez problemu. Jinak sem nemel s teplotou problem az ted co sem pouzil klimatizaci. Nevite nekdo jestli to muze mit nejak souvislost popripade nesetkali jste se s necim podobnym? Motor mam 1.8T AGU rok 99, klima normal manualni.

    Predem diky za poznatky a rady.

×
×
  • Vytvořit nový...