Přejít na obsah

miwal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    74
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil miwal

  1. Zabrání zadní zástěrky na kombíku za jízdy při dešti a mokra špinění pátých dveří a skla? Do kufru lezu často a ruce mám celý zasr... :horse:

    Ty ještě nemáš automatické otvírání?

  2. Chýbí mezera mezi 5.týma dveřma a nárazníkem, dle vyjádření servisu došlo údajně k nabourání a následnému jakoby nafouknutí narazníku a tím pádem dře hrana 5.tých dveří při dosednutí o nárazník, vše prý za tepla, už je odřená barva.

    Dotaz:jde ho vrátit do původní polohy nebo přenastavit 5.té dveře? Díky za rady.

    Vyřešeno, nárazník vyskočil z vodící lišty.

  3. opravdu nikdo nevíte kolik je tam mm - rozhodl jsem se testovat, tak ať vím, do čeho du.

    bojler: šel jsem kvůli Tobě do garáže,a podle stop které to zanechává na tyčce tam je 18,3 až 18,5mm. Je to poměrně dobře vidět.A to mám 2 dioptrie.

  4. Crake: FIIC, nemakájí ani když to bylo do rána v teplý garáži.Mluvím o modrých. Budu muset vyměnit vzpěry, ale v tomhle počasí na to kašlu.Další zkoušky až bude teplo.

    Zkusím zlomit servis, ať je vymění v rámci záruky. To bude boj.

  5. 1612 N = cca 160kg

    Takze zelam vasim pantom vela zdravia a dlhu zivotnost. Aby ste nakoniec vsetci neplakali, ked si kvoli takejto pikacovine vylagrujete panty, prestanu vam doliehat dvere, bude vam to cele za jazdy hrkat a prestane tesnit.

    Ale kedze povoli vzdy to najslabsie ohnivko v retazi, mozu to byt aj uchyty plynovych vzpier, ktore to nezvladnu...

    Je fakt,že vzpěry jsou opravdu dost namáhané.

  6. Takže, zkoušel jsem modré je to lepší, ale v tomhle počasí to opravdu nebude fungovat, uvidím ráno až se ohřejí vzpěry,ale podle mě bych silnější nedával,při zavírání je třeba větší síly.Zatím to vzpěry v tomhle počasí nevytlačí.

×
×
  • Vytvořit nový...