Přejít na obsah

Adam2021

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Adam2021

  1. Na číslo pozice jsem se neptal. Bylo mi řečeno že někde pod volantem a výměna zabere cca 2 minutky.
  2. To jsem se bohužel neptal. Já mám analog, takže těch se to týká určitě. U Digitalu netuším.
  3. Zdravím. Mám scalu vyrobenou jako ty 4/21 a tuto servisní akci mi budou dělat teď ve středu. Bylo mi řečeno že ve chvíli kdy pojistka "přestane fungovat" tak přestanou fungovat budíky, kontrolky atp. Na přístrojovém štítu. Odvětil jsem že "takže auto nebude ukazovat rychlost atp ale pojede ne?" a servisák říkal že "nee že by auto nejelo". Samotná výměna pojistky je prej otázka cca 2 minut.
  4. Adam2021

    Tempomat

    Jedná se o klasický
  5. Adam2021

    Tempomat

    Řešil jsem podobný problém. První mi vyčistili v ŠA páčku na které se tempomat zapíná. Začalo se to objevovat méně častěji. A nedávno mi nahráli nový SW pro motor / rádio + vyměnili celou tu páčku a zatím musím zaklepat že dobrý. (škoda scala rv 4/21)
  6. Kamo řešil jsem včera v autorizáku na scale rv 4/21 (klasický tempomat). Dělalo mi to asi každý druhý třetí start. Řešení - rozebrání a vyčištění páčky. Kdyby nepomohlo říkali že by vyměnili celou tu páčku na záruku (operace cca na 1 hodinu). Takže řešení už existuje v ŠA. Hezký den ti přeju 😇
  7. Kolik km jste ujel od toho dolítí? Děkuji předem za odpověď.
  8. Zdravíčko. Auto má aktuálně najeto 20k KM. Všiml jsem si až teď ale nikdy se mi kontrolka nerozsvitila jen jsem vždy kontroloval. Možná se hladina bude držet těsně nad minimum i delší dobu.
  9. Zdravím. Netuším jestli je na toto téma zde již nějaký topic nebo ne. Předem se omlouvám. Takže chci se zeptat řešíte někdo stejně jako já dolévání chladící kapaliny? Cca 1000 km zpět jsem dolil na max a zase je to těsně nad riskou MIN (kontrolka žádná nesvítí) nikde nic neteče (aspoň o tom nevím / nezpozoroval jsem). Zajímá mě mám se na tuto skutečnost zeptat v servisu na který jsem objednán 26.1.? Předem děkuji všem. MOTOR 1.0. TSI 81 KW)
  10. To je možné. 😃 Ale těch 250 Kč mě nezabije a jsem rád že je to vyřešené 😃
  11. Taky Style. A nebylo to tam netuším proč. Jeden autorizák mě řekl že když to tam není tak prostě stím se nedá nic dělat. Tento autorizovaný servis mě hned objednal a dodělali mě to tam. Infotainment Bolero kdyztak.
  12. Tak lidičky dnešní návštěva autorizovaného servisu ŠA. Byl jsem objednán na dokódovaní automatického zamykání za jízdy. Celá akce zabrala cca 10 minut. Nyní se rozjezdu (nad 15 km) se auto automaticky zamkne. Pokud zastavím (auto nastartované) stačí otevřít dveře u řidiče a automaticky se odemknou i ostatní. Cena - 248 Kč vč. DPH
  13. Ahojky. Chci se zeptat nemáš kontakt na někoho kdo koduje někde kolem Jižní Moravy? Nemám problém přijet někam klidně. Telefon 797 726 395 

    1. ATE666

      ATE666

      ferda25@yandex.ru

  14. Super mockrát děkuji teď mě zajímá jen jak se to dělá? Respektive někoho kdo mě to může udělat za nějaký peníz nebo flašku vína 😃😇 btw. Otevírání a zavírání v menu nemám právě proto sem se ptal na to kódování. 😇
  15. Ahaaa tak v tom případě to chápu. Dá se aktivovat automatické zamknuti auta při jízdě? Děkuji předem.
  16. Zdravím lidičky. Chci se jen zeptat. Mám škodu scalu rv. 4/21. Jediné co bych chtěl změnit je aby mi při zapnutých potkávacich světlech svítila ikonka (jako jediná nesvítí) ani na Kamiqu atp. Kolik by toto dokodovani stálo peněz popřípadě někdo kdo je schopný a ochotný toto udělat?
×
×
  • Vytvořit nový...