Přejít na obsah

jarod78

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil jarod78

  1. A tím stlačením neboli resetováním nemohu nic pokazit?Takže podle tvého to může být serv.motorek klimatizace?

    Nic s tym nepokazis ,klima ti nadalej fungovat normalne ,to je dane priamo z automobilky.S tym tykanim mozes kludne jazdit dalej ,akurat to tykanie lezie na nervy ,preto s tym ludia chodia do servisu.

  2. Když píšu u přihrádky spolujezdce tak tím myslím toto.Opravdu to cvakání jde odtamtud.Dělá to chvíli a pak to přestane.Necvaká to pořád.

    Ja ti rozumiem nerobi to stale ,na VW vymienaju servo motory klimatizacie potom to prestane ak mas garanciu tak si to daj vymenit lebo to stoji okolo 800€.

  3. A to tak má nebo je to špatně? Klima funguje.Připadá mi to jak cvakání nějakého relátka.

    Skus stlacit na 10 sekund pri zapnutom motore naraz tlacitka fukanie vzduchu do tvare a tlacitko econ,klimatizacia by sa mala resetovat ,mali by ti stmavnut displeje na klime a potom by to uz cvakat nemalo a ak ano potom uz len do servisu.

    • Pozitivní 1
  4. tedka jsem navic zjistil ze kdyz zapnu ECON tak mi stejne zustane svitit i AUTO a neprisel jsem na to jak to udelat aby mi svitil jen ECON

    Tak nevim... :-(

    Normalne len staci zmenit silu fukania a AUTO by malo zhasnut a zostane iba ECON. ;)

  5. je to v páčce..když ji vyměníš, je po závadě. Mně už to dokonce pak udělalo i za jízdy, což bylo dost nepříjemný.

    Neviem ci na skodovke je podobna packa ako na VW ale robilo mi presne to iste ,raz isiel tempomat raz nie.Tak som tu packu otvoril a ten plosak som vycistil so sprejom, taky aky sa pouziva na cistenie klavesnic ,dostat to v kazdom obchode s elektronikou a odvtedy to funguje ako ma. :palec2:

    post-25183-1225302405_thumb.jpg

    post-25183-1225303127_thumb.jpg

×
×
  • Vytvořit nový...