Přejít na obsah

arcus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil arcus

  1. Zdravim, mam takový problém s 2,0 TDI 103kW , auto regulerně táhne až od 2500 otáček, do této hodnoty mám pocit, že jedu s vlekem. Chová se to následovně: Jedu na dvojku v koloně (1200 otč/min )a chci předjet, dám plný plyn a prakticky nic, otáčky jdou líně nahoru, ale překročím 2500 a je z toho raketa. Byl jsem v servise a vse je v pořádku, prý!! Ale jen prý turbo dává menší tlak, než požaduje řídící jednotka, co s tím! Najeto 40 000 Km, nové turbo (odešlo, praskla příruba). Šíleně mě to leze na nervy, když vím, že to auto může jet lépe a já to musím točit jak formuli. DSíky za radu a postřehy.

    Ahoj, já měl kdysi to samé a bylo to opravdu váhou vzduchu :palec2:

  2. HELE...FAKT MI TO PŘIŠLO TO AUTO NAJEDNOU JAK Z JINÝHO SVĚTA....A POCHYBUJU,ŽE TO BYLA JEN DOMĚNKA...

    JSOU V TOM PŘECE JEN ADITIVA..TAKŽE TO PŘIDÁ PODLE MĚ...

    No mám OII, 2.0 TDI s DSG. Super převodovka. Ale k tomu Shell Diesel V-Power...taky jsem zkoušel 5x za sebou plnou nádrž, bohužel žádný rozdíl, ani ve výkonu ani ve spotřebě. Problém je, že dřív se i pro tuto část Evropy vyráběl z ropy Brent a nyní z ruské, takže došlo k rozdílu. V dnešní době se o 2 Kč dražší SVP diesel nevyplatí. Možná natankovat v Holandsku nebo tak....

  3. precitaj si moju temu -hlucne bridgestony-ja ich mam tiez a katastrofa

    No slovo katastrofa je možná až moc brutální. Ta guma je o něco tvrší, nicméně jsou to stále jedny z nejlepších pneumatik. A v momentě až tě guma vytáhne z průšvihu, který by např. Barumky už dávno vzdaly, tak ti hlučnost bude úplně ukradená. ;)

  4. Může mi někdo poradit? Dával jsem si Maxidot, handsfree už jsem tam dostal, komfort nastavení taky. Co se ještě komu zobrazuje? Nemám tam třeba Stav vozu atd. Jde tam dát třeba zobrazení km a času do servisu při QD1?

    Servisní intervaly se volí jinak, že kolébkou na ovládání MaxiDotu. Mělo by se tuším po strčení klíče do zapalování držet tu tyčku, která ti nuluje kilometry. Pak se zobrazí servisní interval a trip km by se neměly vymazat. Jsi mi dal brouka do hlavy, jdu to taky zkusit.

×
×
  • Vytvořit nový...