Přejít na obsah

McDrapi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil McDrapi

  1. koupil jsi špatnou, jsou tam dvě, jedna kratší, jedna delší.

    Tak, tak, KaJe má pravdu :palec2:

    Na mé okině mi urezla ta středová spona, držící oba díly výfuku. Koupil jsu novou sponu origo ŠKODA-VW a ta byla kupodivu kratší o 2 cm (!) než ta původní z výroby. Oba díly výfuku jsu tedy musel k sobě malinko přitáhnout (o cca 1 cm) a prvních 2.000 km po výměně to byla tragédie, to bylo randálu! Ale pak si to začalo postupně "sedat" (kroutit, natahovat), že už je to konečně OK.

    Ale přiznávám, že vlézt znovu pod to a celé to uvolnit bylo vážně na spadnutí :palec2:

  2. Zdar,

    já mám classic 2002, podívej se kolik ti vede ke světlu drátů. Pokud jich tam máš 8, tak máš přípravu na mlhová světla, stačí vyměnit hlavní světlomety a za levým plastem pod palubkou vzadu jsou vyvedený dráty a ty už jen zapojit. Zapojený to měl zdejší "Vaša" za 15 minut. Samozřejmě musíš vyměnit i hlavní spínač světel, aby měl i přední mlhovky. Pro kontrolku na budíky nutno natáhnout nový kablík.

    Je to tak, prostě to tam není z výroby, což mě překvapiklo, že škoda v 21. století šetří i na takové věci. No nic, jak říkáš, musí s eto dodělat. tak mě zajímalo, jestli to někdo řešil, případně jaké přídavné lampy přináší nejméně montážních problémů. Nicméně díky
  3. Já měl v autě "B", vlek šel taky, Ted jsem tam dal ten rezervní "E" a nic se nezměnilo. Mám auto 2002, bylo tam od začátku tažný, ale měl jsem starý interiér, předělal jsem to na novou palubku před 4 měsíci, vypínač v nové palubce byl "B", že jsou nějaký možnosti jsem naměl aní potuchy. Vše chodilo normál bez problému.

    Jaký je rozdíl v zapojení přerušovače 1U0 953 235 B a 1U0 953 235 E?

    Po prvním připojení přívěsu dopřerušoval :aggressive:

    Můžu bez úprav tam dát silnější provedení?

    :help:

    Tak jsem koupil 1U0 953 235 E . Vše funguje až na to, že trojúhelník pořád svítí naplno a nejde to ubrat regulátorem podsvětlení :feve:

  4. NASADIL JSEM TO DO KOBERCE, LEHCE TLAKEM ZAŠROUBOVAL NA KOBERCE PODLAHY, JE TO VLASTNĚ SAMOŘEZNÝ PLASTOVÝ ŠROUB

    a má to nějakej úchyt i zespoda? nebo je to jenom jako zamořeznej šroub?
  5. Číslo z Etky - DAP 300 002

    čau, existuje dřevodekor z LaK (né žádné nelepovací napodobeniny) i na středový panel s manuální klimou? popř. víte kde jej sehnat? Po velmi dlouhé době sem sehnal řadičku z LaK, tak teď už jen ten dekor. Udajně by měl existovat, ale nevím:)

    post-27479-1234466362_thumb.jpg

  6. Nevím kolik stojí, ale ve škodovce ho vedou, jak na manual tak na climatronic - jsou to 3 díly - mřížka, popelník a pod řadící páku. Ale je to pouze na lepší přístrojovou desku.

    čau, existuje dřevodekor z LaK (né žádné nelepovací napodobeniny) i na středový panel s manuální klimou? popř. víte kde jej sehnat? Po velmi dlouhé době sem sehnal řadičku z LaK, tak teď už jen ten dekor. Udajně by měl existovat, ale nevím:)
  7. Dnes jsem je kupoval ve škodovce, 1 ks stál 15 kč, můžeš si jich objednat kolik chceš (číslo dílu DCC061001001).

    Dají se dokoupit a namontovat takový ty úchyty koberečků proti pohybu?

    Mám sice origo gumový koberečky který jsou přesný ale i tak to lehce klouže, ve felicii jsem ty úchyty měl a bylo to perfektní

    Díky...případně kdyby byl někdo tak hodnej a napsal i číslo dílu

×
×
  • Vytvořit nový...