Přejít na obsah

Xmacho

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Xmacho

  1. Je to změna, už nejde specifický klíč napárovat na uživatele. Automatické párování znamená, že když zamkneš vůz klíčkem, tak na ten klíček se uloží nastavení posledního uživatele - tj. řídíš, vystoupíš a zamkneš a když znovu otevřeš řidičovy dveře s tímto klíčkem v kapse provede se tvoje nastavení. Pokud ale řídí někdo jiný a ty pak zamnkneš auto svým klíčkem, uloží se na něj profil toho, kdo řídil a při otevření řidičových dveří s tvým klíčkem to pak provede nastavení daného člověka, což je trochu nešikovné a je škoda, že to fixní nastavení klíčků odebrali.
  2. Tak nakonec, kdyz jsem se na to vykaslal a nechal to byt, tak se to jednoho dne nainstalovalo 🙂
  3. Diky, tak asi me bude stvat jen to, ze to porad nabizi na stazeni 🙂 Hotspot uz jsem zkousel jako prvni vec, bohuzel zadny rozdil.
  4. Tak to vypada, ze po prvni neuspesne instalaci to ma tendenci selhavat - to je neprijemne 😕 Snad se to jednoho dne vzpamatuje - o vikendu pojedu 5 hodin tak jestli se to nestahne ani za takovou dobu, tak uz nevim ... @e1. Je nejake pozorovatelne zlepseni po te aktualizaci, o ktere clovek opravdu stoji, nebo to za pripadnou navstevu servisu nestoji?
  5. Nemáte někdo zkušenost s většími OTA aktualizacemi na MIB3? S menšími aktualizacemi nikdy nebyl problém a za 5-10 minut byli vždy stažené a po vypnutí motoru nainstalované. Nikdy neměli žádné označení a seznam změn byl vždy velmi krátký. Teď se mi ale začala nabízet aktualizace s velkou hromadou změn, a i okno k potvrzení stažení vypadá úplně jinak než předtím a má tentokrát i konkrétní označení - O3A1. Bohužel, po najetí do sekce Informace o systému a kliknutí na Aktualizace softwaru vidím, že se vůbec nezačala stahovat a i po dvou půlhodinových jízdách to zobrazuje staženo 0/138 MB. Nabídla se někomu aktualizace O3A1 v MIB3 a povedlo se jí stáhnout a nainstalovat? Nějaké tipy jak na to? Zkoušel jsem i hotspot z telefonu, ale beze změny.
  6. Material i prace - jakykoli potrebny nebo predepsany servis neplatim - 5 let nebo 100.000 km (olej, filtry, brzdy, sterace, nefunkcni roletky - vse plati Skodovka, prace i material). Zajimave je, ze jsem to puvodne nezvazoval koupit, ale prodejce mi to prodal s tim, ze za 5 let muze byt cena dilu a prace nekde jinde, nikdy nevim co se kde rozbije a za kolik a takhle proste predem vim, kolik prvnich 5 let dam za servis a ani o korunu vic - s inflaci, ktera je si myslim, ze mi to prodal dobre 🙂 O tech cenach co tady ctu za garancky ani nemluvim.
  7. Tak koukam na ty castky a zda se mi, ze tech 50k za predplaceny servis na 5 let nakonec nebyla tak spatna investice 😲
  8. Pokud vím, tak zatím je povoleno jen pro beta testery. Jestli tady ale je někdo s přístupem do beta programu, můžete postnout jak to v Superbu (ideálně Columbus MIB3) vypadá? ☺️
  9. Jo, všechno je nastavený stejně jako předtím. Ale opravdu jak píše @PMichal až mi to přijde skoro přebasovaný. Předtím hrály basy jakž takž jen když jsem vytáhl SW a basy na max, teď basy hrajou fakt i v základním nastavení a ten zvuk mi opravdu celkově přijde, že je někde jinde (výrazně lepší). Možná někdo, kdo ještě nemá nový firmware by to mohl taky zkusit upgradovat a pak nám to tady okomentovat 🙂
  10. Mám asi zvláštní dotaz. Mám MIB3 (Superb MY22) a minulý týden mi v servisu aktualizovali firmware Columbuse na verzi 0306 (stěžoval jsem si, že se mi odpojuje telefon od WiFi a občas přestane hrát zvuk a nepomůže ani úplne uzavření auta nebo restart infotainmentu - při další jízdě o několik hodin nebo desítek minut byl ale zvuk opět OK). Ovšem k mému dotazu - opravdu netuším, jestli mě šálí uši, ale od této aktualizace se naprosto dramaticky zlepšil zvukový projev Cantonu. Popravdě, když jsem auto přebral nové, byl jsem z Cantonu docela zklamán, od "koncertní síně na kolech" jsem očekával o hodně víc - zvuk byl celý rok co jsem auto měl, takový plechový, bez basů a celkově takový trochu zastřený. Když mi ovšem firmware přehráli, tak mám neodbytný pocit, že zvuk je výrazně plnější, basy jsou hluboké a když hraje subwoofer, tak je to teď už sakra znát a to se předtím vůbec nedělo. Co jsem kontroloval nastavení zvuku, vše se zdá být beze změny, takže nechápu, odkud by došlo k tak zásadnímu zlepšení. Je tady ovšem stále možnost, že mě klamou uši, takže bych se rád zeptal, zda jste někdo neměl podobnou zkušenost. Každopádně teď se zvukem ohromná spokojenost 🙂
  11. How Android Auto Wireless Works Most connections between phones and car radios use Bluetooth. It's how most hands-free calling implementations work, and you can also stream music over Bluetooth. However, Bluetooth connections don't have the bandwidth required by Android Auto Wireless. To achieve a wireless connection between your phone and your car, Android Auto Wireless taps into the Wi-Fi functionality of your phone and your car radio. It only works with vehicles that have Wi-Fi functionality.
  12. Kabelem to funguje naprosto bez problémů, odpojuje se to jen když je spojení bezdrátové. Mám 2 roky starý Xiaomi Mi 10 5G (tehdy jejich vlajková loď) s Androidem 11 - tam už je AA součástí systému, takže nebylo třeba nic nastavovat, fungovalo to hned jak jsem připojil telefon k WiFi v autě. Manželka má Realme Pro 6 taky s Androidem 11 a s její technickou zručností bych řekl, že ani netuší, že se to někde nějak pokročile nastavuje 😁 Takže oba jsou čínský, ale žádný šunty. Navíc existuje kromě Samsungu a LG nějaká jiná nečínská značka? 😉
  13. Díky za odpověď. Netuším jaké nastavení - nic speciálního jsem tam nenastavoval, je to asi vše nastaveno od výrobce. Navíc s manželkou si na telefony nehrabem, takze vůbec nevím jak a co má nastaveno ona. Kde a co hledat? Koukal jsem akorát na optimalizaci baterie a ro AA ji vypnul, ale nic to nevyresilo 🤔 Už jsem dokonce uvažoval že koupím další telefon a uvidím co to udělá. Spíš mě zajímá jestli ti, co to používají, to mají bez problémů.
  14. Mam Superba neceleho pul roku (novy z vyroby) a uz od zacatku mam problem s hlaskou "Android Auto spojeni s [jmeno telefonu] se rozpojilo" zmizi navigace a prestane hrat hudba, ovsem asi po 30 - 60 vterinach se to opet spoji a vse zas funguje normalne. Pouzivam bezdratove Android Auto, pouziva ho i manzelka a oba mame jinou znacku telefonu a problem mame oba, takze v telefonu problem asi nebude. Bohuzel se tato situace objevuje velmi nepravidelne - nekdy ujedu 100 km a nic nebo treba jedno odpojeni za celou dobu, a nekdy se to odpoji i 3x za 10 minutovou cestu (vetsinou je to ale prvni pripad, ze to je opravdu sporadicke). Par krat se to take dostalo do stavu, ze se opetovne spojeni nenavaze a dokola to opakuje hlasku, ze spojeni se nezdarilo. Pokud ho pouzivate, funguje vam bezdratove AA spolehlive a nerozpojuje se? Chtel bych reklamovat, ale pokud se to objevuje fakt zridka, necekam, ze to bude dealer nejak aktivne resit. Diky vsem!
  15. Xmacho

    Letní pneu

    Zatial s nimi mam najazdene asi 30 km, takze tazko mozem hodnotit jazdne vlastnosti (vacsi vylet ma caka az na velku noc). Jeden postreh uz ale mam - su naozaj velmi tiche.
  16. Xmacho

    Letní pneu

    Ja objednal novou generaci Michelin Pilot Sport 5 - na trhu jsou teprve od 1. 3. 2022 a i u autorizovaneho prodejce Michelin byly na objednavku az za 2 tydny. Jeste na ne nebyl zadny test, ale doufam, ze Michelin potvrdi, ze umi.
  17. A nemáš náhodou v kapse ještě něco? Mě třeba odmítá fungovat veškeré odemykání a zamykání kdykoli mám ve stejné kapse bezdrátová sluchátka k telefonu.
×
×
  • Vytvořit nový...