Přejít na obsah

bartisek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem bartisek

  1. bartisek

    Klimakompresor

    Ahoj přišel jsi na něco? Mi to dělá to samé nejdříve se měl únik média přes expanzmí ventil po výměně to dělá úplně to samé klima chvíli chladí a pak přestane po vynutí a zapnutí klimy to zase chvíli jede. Už také nevím co s tím kompresor tlačí v pohodě náplně dost na vagu bez závady mám klimatronic.Asi zkusím vyreklamovat ten ventil než se vyměnil jelo to v pohodě jen to unikalo. Dík za odpověď.
  2. Je to sice blbý rozměr, ale mám možnost koupit 4 pneu za dobrou cenu. Domá mám 17-ky elektrony bez a nevím v jakém jsou stavu, tak to alespoň otestuju. Dík za odpovědi, jen by mě zajímalo proč jsou u RS předepsané jak píše, to má RS jinak nastavený rychloměr?
  3. Ahoj, nikde jsem tady nenašel info o pneu 215/50 17" mohu je použít na octavii? S diskem 7*17 et38? Dík za odpověď.
  4. ok dík , zkousím na to kouknout, jen nevím jestli tam je zvlášť drát pro odemčení a zvlášť pro zamčení, jak to potřebuje ten alarm. Nevím co by alarm dělal po připojení obou drátu ktreré z něj vedou na ten jeden do zámku. Spíš jsem myslel jestli přímo od někud nejdou impulzy po otevření ( zavření ) pouze dálkáčem v klíčku a ne po otevření klíčem v zámku.
  5. Tak jsem troch googloval a nalezl jsem . V příloze je návod, jen bych potřeboval poradit kam přepojit dráty ze strany 8, asi na komfortku předpokládám. Ale kde najdu piny,na kterých se objeví signál po odemčení ( zamčení ) pouze dálkovým ovládáním? Dík moc za pomoc. _Istruzioni_di_Montaggio_GT800_IstGT800_4038_D7380.pdf
  6. tuším že je to GT 800, na stránkách už jej nemají, ale až přijdu domů pokusím se podívat do papírů co jsem k tomu dostal. Přeci jenom jsem koupil stařší vůz ale něco k tomu je.
  7. Ahoj, mám dotaz ohledně alarmu, v mé octavii je dodělán alarm firmy Getronics a nelíbí se mi jeho deaktivace i po mechanickém odemčení klíčkem, což je při běžném otevirání dveří šroubovákem na ... . Je možnost zapojit jej tak, aby se alarm deaktivoval pouze po otevření ovládáním v klíčku? Už jsem prohledal všechna témata ohledně alarmu a nic jsem nemohl najít. Je to 1,6 75Kw rv.2004. Předem dík za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...