Přejít na obsah

Kořen

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kořen

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Flozik Kabel jsem tahal od čelního okna pod okenní lištou, spodem pod plastovou lištou a v kufru jsem sundal boční plast co vede roletu kufru.
  2. Ano máš pravdu, eliminuje hodně odlesků, ale bohužel v noci dosti snižuje kvalitu videa. Měl jsem ho na předchozím modelu Viofo a proto jsem ho ani nekupoval.
  3. Mirinda Muzika Mixa První strana - návody. BRISKODA.net: Octavia III VCDS Adaptations - tried and tested steimei.de: http://www.stemei.de/pages/coding/skoda-octavia-iii-5e.php polgaris První strana - návody. Nicméně to automatické vytažení oken při dešti moc nefunguje = nespolehlivé, nebo nefunkční, je to auto od auta.
  4. Jirka 1985 kolik tě to stálo?
  5. Zatím nic nevrže, WDčko nezklamalo...
  6. VIOFO A129 Duo mám a mohu doporučit, kvalita videa je perfektní i v noci. Kupoval jsem za 2800,- na Ali s GPS bez filtru. Nejhorší je sice dostat kabel kamery dozadu, ale jinak je zapojení v pohodě (napojeno na pojistky). Žádné rušení radia jsem nezaznamenal a to vedu kabel kamery kolem zadního okna v kufru.
  7. Ve 228t začala přední náprava také vrzat, promazal jsem uložení WD-40 Specialist - Silikonové mazivo a je po vrzání. Mohu doporučit
  8. Díky za radu, podle videa jsem to zvládl.
  9. Úspěšné jsem kódoval dle návodu, podsvícení řas funguje pouze když mám zapnuté obrysovky. Pokud dám světla na auto, řasy nesvítí, prosím o radu, jak nakódovat i na volbu světel auto. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...