Přejít na obsah

amrtin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    205
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil amrtin

  1. Zdravím.Mám novou kabeláž k parkovacím senzorům ale dvě čidla jsou vadná. Čeká mě STK a vzhledem k nulové toleranci na chyby v palubním počítači je musím (?) vyměnit, jenže ouha...nové stojí jedno kolem dvou tisícovek a to mi přijde jako šílená a naprosto zbytečná investice (kdo vymyslel park.senzory na tak krátký auto,toho bych uškrtil..) , Neví někdo prosím jak to obejít...obelstít...? :huh: (F 2 1,6 77kW před fcl.)

  2. jj skodovka ma zameneny napajeni hlavni a napajeni pameti, ja to zapojovla u FI a musme sme to proklemovat, aby to hralo porad.

    orig radio se vypne po vytazeni klicku, ale opetovnim zmacnutim tlacitka se zase zapne i bez klicku, ma casou ochtanu a po hodine se zase vypne. to mi prijde super, ja jako ridic vyndavam klicek kdykoli jdu z auta ven a ostani muzou poslouchat radio nez se vratim,

    Já tam nemám vůbec spínaný napětí...je to propojený s hlavním napájením  :kol-32:

  3. Ahojky,jak mám vyřešit spínací napětí radia Pioneer,když na origo konektor je přivedeno pouze trvalé napětí a překlemováno na druhý pin,který má být spínaný? To mám jako sundat celou palubku,abych se dostal k pojistkám zezadu? :o 

  4.  

     

     

    špatná kabeláž....

    Zajímavý..mě to dělá naprosto totéž co tobě,ale systém už v autě byl (koupil jsem nedávno ojetou F2 1,6 16V). Po důležitějších věcech se začínám zajímat i o ty senzory...nezdá se mi,že by předchozí majitel jezdil s blbě zapojenými kabely..ale to zjistím až se dostanu na diagnostiku... Nejdřív ale budu překopávat audio systém,to současný je strašný a že nebudou na Pioneeru funkce s tímto spojené a na palubce stanice rádií (atd...) mě zas až tak nevadí.

  5. Uvažuji o výměně repro ve předních dveřích (F2 08) ,uvažuji o PIONEER TS-1784 vzhledem k cenové dostupnosti.Výškáče mám ze starého auta.Neřeším teď kvalitu zvuku,ale montáž - vejdou se do dveří F2 ? Někde se uvádí že mají 17cm,někde že 16,5...A jaké použít distanční podložky? 

    Menší změna,přijdou tam tyhle57393f6590666351205a0200.jpg

×
×
  • Vytvořit nový...