Přejít na obsah

Oclee

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Oclee

  • Narozeniny 21.8.1979

Oznámení Oclee

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravim, klapani odstraneno, ale klima stale nechladi, kompresor funguje a vysokotlake cidlo take. Kde muze byt chyba? Diky za radu
  2. Zdravím pánové, taky přihodím pár slov na toto téma. Pořídil jsem nedávno OII rok výroby 2006 2,0 TDI s Climatronikem. Ze začátku fungovala bez problému. Pak najednou přestala. Je doplněná, zkontrolována diagnostika, kde to neukázalo žádnou chybu a stále nejede. Výkon se nesnížil a spotřeba nestoupla. Pojistky jsou v pohodě. Zkuste poradit co to může být. Jediný co jsem zaslechl, je zvláštní klapání za přihrádkou spolujezdce, a to jen když třeba zastavím a vyřadím. Díky předem
  3. Koukni na příspěvek od KaJe, má tam i foto, sundej plastový krit a uvidíš ji vlevo, je to taková hadiška jak od pumpičky na kolo. Pokud je tam nižšší tlak, tak to může být tím.
  4. Zdravím, tak jsem měl asi 2 měsíce problém s touto kontrolkou, měnil jsem dvakrát lamda sondu 1, vždy byla černá, jak kdyby jste ji vytáhli z komína. Při druhé výměně jsem dal novou hadičku regulátoru talku a částečně vyčistit škrtící klapku. Ujel jsem cca 400 km, dal jsem mototu i trošku zabrat a zatím v pohodě tak uvidíme, zda to pomohlo.
  5. Zdravím všechny, jsem tu nový a mám také problém s kontrolkou motoru. Nejprve to psalo "vada na odvětrávání nádrže, lamda 1, chudá směs". Lamda vyměněna, ale vyhodilo to dalších 6 chyb. Měl jsem dojem, že jsem někde nabral špatný benzín, zvedla se spotřeba při volnoběhu na 1,9l/h. Vyměnili jsme svíčky, palivový filtr. Byl chvíli zase klid, ale spotřeba byla stále vyšší. Po cca 200 km se rozvítila znovu. Hlásí "špatná směs a lamda 1 (lamda 1 je nová) a 2 bez signálu". Zítra jedu do servisu znovu, dám vyměním lamdu 2. Může kdyžtak někdo poradit, co dále nebo co by to mohlo být?
×
×
  • Vytvořit nový...