Přejít na obsah

MartyDudu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil MartyDudu

  1. Zdarek a Jakou velikost jsi zvolil ? mohl bys mi poslat odkaz kde jsi je objednal. Dikes moc

    Objednal jsem to na adrese www.penta-edm.cz , kde jsem napsal na email snesvadbova@penta-edm.cz a ihned jsem dostal odpověď, že lidi objednávají tyto pružiny do vozů O2 do vzpěr k otvírání dveří. Hned věděla co chci :D...Objednával jsem si SZ 8020.16X051. Dnes mi je poslala, dal jsem za ně 180,- pružiny a poštovné balné 125,- pač jsem z Ovy.

  2. Ahoj lidi, mám taktéž O2 1.9TDi po chipu. Při jízdě je vše v pořádku ale když začnu jemně brzdit a dobržďovat na semaforech tak cítím drnčení volantu, brzdového pedálu, loketky a následně celého auta. Mám najeto 180.000Km. Ale začalo mi to dělat po návratu z Řecka. Po celou cestu bylo vše v pořádku. Vibrace začnou až po zahřátí brzd. Lidi prosím poraďtě jsem bezmocný...Dík

  3. Na OII 1.9 TDi mi bliká kontrolka žhavení. VAG říká u ŘJ motoru chyba spínače brzdového světla. Po vymazání poruchy kontrolka zhasne do doby, než se znovu šlápne na brzdu. Navíc jsem zjistil nefunkční třetí brzdové světlo. Brzdová světla ve skupinovkách svítí normálně. Mám hedat chybu v tom spínači, nebo spíše u třetí brzdovky.

    Hlavně se mi nezdá, že by kontrolkou žhavení byla signalizována porucha brzdových světel.

    Mi bliká taky kontrolka žhavení, po prohlídce v servisu a napíchnutí na PC mi sdělili, že mi nejde topení v levem zrcádku. a přitom mám týden po výměně žhavících svíček. Taky jsem to nechal smazat jako chybu ale pořád mi to bliká. Nechal jsem to přechipovat a chybu to začalo házet až po odpojení kabelu. Po opětovném vymazání chyby se kontrolka ne a ne vypnout, tak jsem zvědavý jaký tam je problém.

×
×
  • Vytvořit nový...