Přejít na obsah

droob

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil droob

  1. Žádný násilí! Odtáhnout těsnění dveří vpředu, lehkým tahem za kryt se plastový plochý čep se vysune z protikusu na sloupku. Pak dlouhým plochým šroubovákem, strčeným směrem zepředu, zapáčit úplně vzadu, aby se odcvakla ta kovová spona. Potom to jde vysunout z horních úchytů dolů už dobře.

  2. Tak právě řeším reklamaci ,zatéká mně do auta.Při otevření zadních dveří je voda pod gumama na prahu,je mokrý i koberec.Je to na obou stranách a zatím nikdo neví kde se tam bere.

  3. Ve Veroldu v Hradci Kralové.Ale oni o tom nechtěli ani slyšet,že ho prej nikomu nemohou zdělovat a to jsem tam byl autem,a doklady od radia měl s sebou,ale to je vubec nezajímalo.Že mně ho tam za 400-500kč zadaj.A vubec nechápali, že ja to autoradio chci prodat a že bez kodu ho asi těžko někdo koupí.

  4. Ahoj kluci,mam radio Stream a potřebuji ho prodat,ale nevím kód autoradia.Byl jsem se ptát ve značkovem servisu ,ale tam mě řekli,že ho třetím osobám nesdělují nevíte, kde se dá zjistit?Autoradio chci prodat,ale bez kodu je neprodejné:-(

×
×
  • Vytvořit nový...