Přejít na obsah

arison

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení arison

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Aha, díky za informaci...já jsem slepej a neměl jsem brýle ?tak jsem si té spojky nevšiml...Díky?
  2. To McMatej. Omlouvám se, že odepisuji až Teď, ale "dobrák" soused nás vytopil, tak řešíme následky :-( Jinak ještě jednou moc díky za tvé rychlé reakce a rady! Ta pdfka je SUPER! Auto mi teď bude měsíc stát a pojedeme s ním až s dětmi hned po vysvědčení na prázdniny...docela se bojím do té palivové soustavy vrtat...(jak si psal, je to opravdudost nebezpečné) a mám strach abych tam něco nepotentočkoval a v horku to potom nemělo fatální následky :-( Zkoušel jsem cvičně vytáhnout jednu z hadiček vedoucí z vrchu do nádrže a brání sundání toho otočného zubatého kruhu, ale vůbec jsem s ní nehnul...připadá mi to, že je tam nějak nalisovaná a já bych jí nerad utrhl... to bych byl v pytli... Měl bych tam teď mít plnou (s odfouknutím, ještě cca. asi o 10l víc). Tak by mi to na pár km mělo vydržet... Pak budu řešit dál. Ještě jednou moc díky!
  3. Moc díky a odpověď i za fotku! Bílou klapku v hrdle nárže mám. Zkoušel jsem jí i anténou otevřít a normálně funguje. Koukám, že těch hadiček, vede z nádrže přehršel... (ale to vypadá na spodek nádrže). Co je pls. ta bílá hadička vlevo od hrdla vedoucí do nějakého bázmeku a potom do nádrže? Není to to odvdušnění? Já jsem akorát odklopil zadní sedačku, sundal jsem víko a do nádrže mi vedou dvě hadičky. Podíval bych se na ten plovák, ale nemám zkušenosti s tím, jak ho vyndat...copak konektor odpojím, ale bojím se, abych nějak nepoškodil někaké těsnění, nebo tak něco a potom mi neutíkal ven benzín...přeci jenom mi na nádrži sedí děti... Stačí povolit, ten převlečný zubatý kruh? Nebo, jek se tam pls dostat tak, abych nenadělal nějakou paseku? Moc dík!
  4. To McMatej. Díky za odpověď, Zlobí to, i když pistol nedomáčknu a povytáhnu...začne procvakávat. Ten palivoměr, mi ukazuje plnou už nějakou dobu (neřešil jsem hlídám si ujeté km, tak cca. vím kolik mám v nádrži benzínu). To procvakávání, se mi zčalo dít až teď do té doby, jsem problém s tankováním neměl. Jediné, co m i pomohlo, bylo zmáčknout odvzdušňovací ventil v hrdlu nádrže, to to potom zasyčelo a benzín jsem tam na několikrát dostal, leč bohužel jsem nádrž přeplnil, že mi benzín tekl hrdlem ven...takže mám strach, co na to ten uhlíkový filtr, o kterém se zde píše... Myslím si, že bude opravdu nějaký problém v odvětrávání nádrže, ale nevím, kde ho hledat... Jediné, co jsem našel, jak jsem již psal, je ventil (o kterém jsem si našel na netu, že je odvzdušňovací), který je přidělaný na kulaté nádobce s fridexem a vede do něj zespoda z motoru bílá hadička a z druhé strany vede černá gumová do motoru...ale nevím k čemu je dobrý a jestli s tím tankováním (zavzdušněním) nádrže, může mít nějakou souvislost... Předem díky za rady!!! Já už opravdu nevím...?
  5. Omlouvám se Pawoukovi - za to , že jsem omylem vložil citaci (hned jak jsem si to uvědomil, tak jsem to editoval, s tím že jsem omylem vložil citaci!) Viz: Editováno před 15 hodinami na arison Omylem citace Ještě jednou sorry ?
  6. Díky za odpovědi! Ale nějakou radu, ohledně přecvakávání piostole a tím pádem neschopnosti natankovat, pls. nemáte? Někde, přeci musí být nějaké odvzdušňování nádrže, které mám asi ucpané...ale nemohu nikde najít kde to je (krom tedy již zmíněného odvzdušňováku v hrdle nádže, ale to stím nemá co do činění). Jediné, co jsem našel, je nějaký odvzdušňovací ventil přichycený na bandasce s fridexem, ale ten nevím, jestli má s neschopností natankovat a přecvakáváním pistole něco společného...bílá hadička s pod motoru a pravděpodobně od nádrže, do něj ale vede...tak nevím... Všem předem díky za rady!!!
  7. Díky za odpověď. Benzín už mi v autě ( nebo okolo hrdla nádrže) smrdí a smrděl dávno před tím problémem s tankováním. Přičítal jsem to ale tomu, že po tom, co se mi rozbil zámek na origo víčku, jsem tam koupil nejaké neorigo s jiným klíčem a myslel jsem si, že tosmrdí okolo něj... Ještě se chci zeptat, kde je tedy ten odvzdušňovací ventil (který mám asi ucpaný), když to ta hadička, co jsem si myslel podvíkem nádrže není... A taky mám radost, že jsem to tím odvzdušnovákem přeplnil a asi mi to nateklo (nebo teprve nateče až se sluncem nádrž natlakuje, protože s plnou nádrží mi teď asi měsíc bude stát před barákem) do uhlíkového filtru a zničí mi ho:-(
  8. Omlouvám se! Uteklo mi to, byl jsem tady na fóru zatím jen párkrát a tak mi to nedošlo... Spíš bych potřeboval nějakou radu ohledně toho odvzdušňování. Děkuji
  9. Dík! Nevíš, k čemu tam prosím je ta nádobka s aktivním uhlím? Známý, co nám auto servisoval, bohužel zemřel a v autorizovaném, bysme se nedoplatili,,,proto ta prosba i na ostatní o rady?
  10. Podařilo se mi pomocí toho odvzdušňováku v hrdle nabrat plnou nádrž (Moc díky za radu!:-) Samozřejmě jsem jí ale přeplnil, ale jsem rád, že mám plnou, potřebuji teď a vlétě jezdit a jinou možnost, jak do auta dostat benzín nemám. Píšeš, že "přeplnit! nádrž se z několika důvodů nedoporučuje...mohl bys mi prosím ty důvody vysvětlit, já jinou možnost jak nabrat plnou nemám ale bojím se, abych tím nějak něco nepoškodil :-( JInak PROSÍM VŠECHNY, JESTLI BY SE NENAŠEL NĚKDO TAK HODNÝ A NEPORADIL MI JAK VYČISTIT, PROTÁHNOUT, VYMĚNIT ODVZDUŠŇOVACÍ HADIČKU CO JE DOLE U HRDLA NÁDRŽE, PROTOŽE JE TUTOVĚ UCPANÁ - napadlo mě zkusit jí profouknput u pumpy kompresorem na huštění pneumatik, ale nevím, co je na jejím konci v nádrži...nějaký ventil, membrána, atd...tak, abych tomu ještě nějak víc neposvítil... Předem všem moc díky za rady!!!
  11. Myslím si, že mám problém s přetlakem v nádrži. U plnícího hrdla je dole dirka a pod ní hadička (jejíž umístění asi vymyslel idiot :-( ). Protoze ten žlábek, mám pořád plný bordelu, co padá ze stromů, keřů atd. a myslím si že to mám ucpané a neufukuje mi to vzduch - tím pádem mi to vypíná pistoli. Zkoušel jsem to prošťouchnout drátem a nepovedlo se. Napadlo mě zkusit to u pumpy profouknout kompresorem na huštění pneumatik, ale nevím, co je na druhém konci, tak mám strach, abych tam nenadělal nějakou paseku... Nemáte s tím odvětráváním (resp. s tou ucpanou hadičkou), někdo nějaké zkušenosti - rady, jak to opravit? Předem díky!
  12. Díky za odpověď, ale povytažení vůbec nepomáhá :-( Ať dělám s pistolí, co dělám, pokaždé vypne...U pumpy, jsem myslel, že mě zabijou, jaká už za mnou byla fronta a já byl skoro na suchu a potřeboval jsem ujet cca. 100km...nacmrndal jsem to tam po kapkách... A jak jsem psal, palivoměr, mi stále ukazuje plnou nádrž, i když je tam třeba jen cca. 10l...bude to mít nějakou souvislost, ale nemohu na to přijít jakou..
  13. Dobrý den, mám prosbu o radu ohledně následující závady. Při tankování (tedy spíš pokusu o tankování) mi cca. po 2-3 vteřinách vypne pistole a při opětovném zmáčknutí přecvakává a nevyteče z ní ani kapka. Přitom v nádrži je jen cca. asi 10l benzínu, ale palivoměr, ukazuje přitom, jako bych měl plnou nádrž. Nevíte prosím někdo, čím by to mohlo být? Nebo nemáte nějakou radu, jak to opravit? Jsem z toho docela nešťastný, neb budu potřebovat odvést syna a nejsem schopen natankovat. Všem předem, moc děkuji!!!
  14. Proč reaguji? Protože toto téma jsem založil já a považuji za slušnost odpovědět, když se mne někdo na něco zeptá!
×
×
  • Vytvořit nový...