Přejít na obsah

budula

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem budula

  1. Ahoj kucííí, poradíte co s tím? O víkendu jsem namontoval handsfree Parrot MKi9100 do Octavie II 2006, rádio stream bez MP3. Parrot Funguje parádně, ale rádio hraje hůř než před tím. Třeba při mluveném slovu a ve výškách jde slyšet takové šumění, jako kdyby to nebylo pořádně doladěné. Jezdím každý den do práce stejnou trasou tak to mám dobře ověřené. Prostě před tím to hrálo parádně. Kabeláž od parrotu je pomocí této kabeláže http://www.audiocar.cz/detail-handsfree-parrot-bluetooth-parrot-redukce-vw-skoda-seat--86200--186.html propojená s konektorem rádia a vede od rádia směrem pod volant k pojistkové skříňce u řidiče, kde je umístěná jednotka parrotu. Kde se mohla stát chyba?
  2. Ahoj, mě se sjížděly přední pneu také vnitřkem, udělal jsem geometrii a nepomohlo to. Potom jsem nechal vyměnit popraskané silentbloky na předních ramenech (ty zadní, dají se vylisovat) a je klid.
  3. Ahoj, mám stejný problém, dělá to vnější těsnění na dveřích, které kromě toho že vrže také vydírá lak na karoserii, nejvíce to lze pozorovat na zadních lemech. Po delší době vydře barvu úplně. Pokud máte v pořádku servisní knížku, tak to škodovka uznává na vadu laku. Přelakují v záruce okolí dveří a vymění vnější těsnění za měkčené. Nějakou dobu jsem také vydržel mastit těsnění jak trouba , ale nyní už řeším opravu v servise.
×
×
  • Vytvořit nový...