Přejít na obsah

Anthon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Anthon

  1. Pokud se na tebe svolávačka nevztahuje buď rád. Ale chápu že nechceš riskovat s přehřátím SW jinde než v AS. Tak ti zbývá najít nějaký AS u vás na SK který se do toho pustí nebo to nechat být a nebo zkusit někoho kdo se tím zabývá mimo AS.
  2. Třeba to možné je. Zjisti jaký máš SW a HW DSG a řeknu ti jestli SW přehrát lze nebo ne.
  3. Můžu se zeptat kolik najeto ? A rok výroby vozidla ? Né uvedení do provozu.
  4. Problém je v olejovém čerpadlu kdy v omezeném období výroby byly špatně dotažené šrouby na čerpadle které se časem povolují. A aktualizace se řeší z důvodu ochranny komponent kdy nový SW lépe kontroluje tlak oleje v DSG. Ale bohužel už je někdy pozdě a musí se vyměnit skříň. Jindy zase postačí výměna onoho čerpadla.
  5. Anthon

    SW update DSG

    Update: Tak jsem po aktualizaci. Dělalo se mimo AS. Aktualizovali jsme na SW 1427. A řazení je konečně bez cukání. Najeto mám na novém SW Cca 1000km a zatím bez problémů. Takže pokud chcete aktualizovat SW nejdříve si přes autorizák zjistěte jestli se na vaši DSG nevztahuje tato akce 34J9 týká se přehrátí SW z důvodů ochrany komponent. Přesněji povolující se šrouby na čerpadle. Pokud zjistíte že se vás to netýká zjistěte si jaký máte SW/HW DSG. Pokud budete mít SW: 0GC 300 042 H a HW 0GC 927 711 G a netýká se vás problém co jsem popisoval výše tak můžete aktualizovat na verzi 1427 ale POZOR toto se týká vozidel s předním náhonem + si od někoho kdo to bude dělat 100% zjistit kompatibilitu nahrávaného SW. Pro 4x4 popřípadě 4Motion bude SW jiný. A pokud bude SW/HW DSG také jiný tak samozřejmě i nahraný SW se bude lišit. !!! TEĎ ZDŮRAZŇUJi POKUD SE ROZHODNETE AKTUALIZOVAT SW V DSG JE TO SAMOZŘEJMĚ NA VAŠE RIZIKO !!! Já se rozhodl že to uděláme a podstoupím to riziko a musím zaklepat zatím se zadařilo.
  6. Anthon

    SW update DSG

    Nějaké datumy měl pan Sixta na stránkách. Jenže třeba moje DSG je vyrobena 31.7.17 na zkušebně byla 1.9.17. A podle toho co má na stránkách pan Sixta tak by tam měla moje DSG spadat ale dle asi 3 AS nespadá. Tak nevím.
  7. Anthon

    SW update DSG

    Povolování šroubů se objevovalo u prvních 7q DSG z počátku výroby. Takže aut kterých se toto netýká by to mělo být v pohodě
  8. Anthon

    SW update DSG

    No pěkný. To má škodovka docela průser když jen kvůli jejich ofiko SW odejde celá DSG. Tak hlavně nepolevit a tlačit na ně aby si to zacálovali.
  9. Anthon

    Vymena oleje

    Ahoj. Můžu porovnat s Mobil1 ESP a Shell. Kdy mobil1 a Shell má vyšší teploty oleje a zvýšený hluk motoru potažmo olej. čerpadla.
  10. Anthon

    Vymena oleje

    Mám výbornou zkušenost s MillersOils 5w30 C3 EE + každých 20-30tis proplach pomocí BG a o dost se zlepšil projev olejového čerpadla.
  11. Anthon

    SW update DSG

    Prosím tě můžu tě poprosit o výpis diag. kde bude SW a HW DSG. Děkuji
  12. Anthon

    SW update DSG

    Na to jsem právě narážel. Kdy po přehrátí může nastat problém . A je to 50 na 50. Buď klekne nebo ne. A proto hledám řešení jak to udělat bezpečně.
  13. Anthon

    SW update DSG

    To že škoda to nechce přehrát a vw jo ještě neznamená že to neumí. Tam je problém ten že pokud to není pod VINem vozidla nebo na to není servisní akce tak to neudělají. A jeden z důvodů je to že se může stát kdy po aktualizaci SW může padnout DSG. Proto jsem si svojí ještě přehrát nenechal a zjišťuji info okolo co se dá aby to bylo bezpečné.
  14. Anthon

    SW update DSG

    Děkuji. Pomohl jsi mě. 👍💪
  15. Anthon

    SW update DSG

    Děkuji. A potřeboval bych ještě toto abych viděl jaký máš HW.
  16. Anthon

    SW update DSG

    ahoj Jaké máš číslo HW a SW myšleno DSGčka ? A jak dlouho na tom jezdíš ? Auto je výroba 2018 nebo uvedeni do provozu ? Mám také DFGA a SW 1404. A co jsme se dopátrali tak už je nejnovější SW 1631 který vyšel cca měsíc po 1632.
  17. Anthon

    SW update DSG

    Ahoj. Prosím tě. Podařilo se vyřešit ?
  18. Anthon

    SW update DSG

    Zdravím. Prosím vás nevíte jaký SW jste tam měl před tím nebo jaký vám tam nahráli po této akci ? Právě mám problém s tím cukáním z 4q na 3q ale je tam takový zádrhel který řešíme. Děkuji za odpověd.
×
×
  • Vytvořit nový...