Přejít na obsah

blackhat1.2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem blackhat1.2

  1. Zdar, sel bych do toho (chip CIMBU) kdekoliv mezi Plzni, Prahou a Ml. Boleslavi. 1.2 Combi (12/07) 47 kW, 16 000
  2. Zdar, ty HELLY jsou fakt pěkný, ten menší rozměr u MYCARRů mi ani nevadil, ale tohle bude určitě o jiné kvalitě. Můžeš uvést příkon a na kolik přišly ? Abych věděl do čeho jít příště. DRL zatím svítí jak elektrická svářečka a už mám za sebou první kontakt se strážci zákona. V obci silniční kontrola, jak jsem se blížil, jeden se zájmem vyrazil do vozovky, dlouho na mě bral míru a ........ zastavil OCTU co jela za mnou. Myslím, že to je, jak píšeš, z toho jak ty světla svítí, musí být snad každému (skoro každému) jasné, že nejde o mlhovky (navíc nesvítí ani obrysovky). Zdravím všechny denní světýlkáře.
  3. Zdar, tak mame stejny lampy na stejnem miste .Jenom v motoru mas vic vetsich hrncu . Az mi to prestane svitit, dam Ti vedet. Mej se
  4. Tak už jsou tam. Nemám mlhovky, takže volba byla jasná - kulatá 4 LED. Použil jsem původní "záslepky" mlhovek, jsou jen odvrtané a myslím, že to vypadá lépe, než kdybych použil originál kryty mlhovek, které mají větší díru. SJ 288 typ 2 MYCARR. Už se tady někde řešilo, že někomu dost rychle odešly, snad 2x po sobě (ne přímo tenhle typ, ale byly od MYCARRu), no uvidíme co umí TAIWAN. Zajímaly by mě Vaše případné zkušenosti s touto značkou.
×
×
  • Vytvořit nový...