Přejít na obsah

simaxp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem simaxp

  1. Zkoušel jsem mu volat 2x (ani jednou nebral, 1x v týdnu, 1x víkend (pak mě napsal v e-mailu že nebere tel ),tak jsem zvolil cestu e-mailu a na ten reagoval, zatím vždy . Jaká bude odpověď na zaslané ovladače - uvidím. :huh:
  2. Za ty love co jsem to koupil na Aukru tak jsem mohl mít 1ks origo, já jsem dnes ty dálky poslal zpět, už se těším jaká bude odpověď od "nalim74" jestli vůbec nějaká bude (aby mě ještě nezamlčel zaslané ovladače (koupil jsem 2ks)). Myslím že žádný problém v komfort jednotkách nebude, ale jak říká "ravo" tak bude problém u číňských příbuzných. Na těch ovladačích se jim totiž nepovedlo označení CE - E vypadá jako EURO a určitě to tak nemá být. Drbal jsem se s tím také delší dobu, než jsem usoudil že dálky jsou v čudu, protože mě origo stále fungovalo, navíc origo při spárování vždy cvakne při připojení přes VAG a tyhle ani ň.
  3. Tak bohužel kódování to opravdu není. Nevíte náhodou čím ještě to může být způsobeno.
  4. Zdarec, prosím o radu ohledně origo velké navi DX Š Octavia combi 2003. Při zeslabování zvuku na navi i na volantu zvuk zeslabuje např. z pozice 10 na 5 a pak na 1, ale při zesilování jde postupně bez problémů. VAG mě napsal přerušení kabelů zadních repro (nehrají), zadní repro jsem proměřil od konektoru (u navi) a jsou v pořádku. Je problém v nakódování navi nebo mám něco spáleno přímo v navigaci? Jaké je výrobní nakódování navigace pro combi? Může mě někdo prosím poradit kde je zakopaný pes. Díky moc za pomoc
  5. simaxp

    hadičky

    Zdarec, chci se zeptat originál podtlak hadičky jsou 3,5 a 5mm, mohou být 4mm na Octavii 81kW? Samco totiž dodává pouze pr. 3,4,5mm. Díky za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...