Přejít na obsah

Tomáš Dvořák

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tomáš Dvořák

  1. Tak víš co, všechno smaž a je vyřešeno. díky za pomoc.
  2. Sorry, ale tak to mám dávat dva dotazy, když jde v podstatě o jednu věc?
  3. Ještě pořád? Doma před barákem na silnici a v práci u hotelu..... Radio by se asi dalo pojistit...
  4. Ahoj, chtěl bych dodatečně dodělat MDI k rádiu Swing u O II FL. Našel jsem si tohle a nejsem si jistý, zda je to přesně to co chci a aby to fungovalo. http://www.ebay.co.uk/itm/VW-RNS510-MFD-SKODA-Columbus-MDI-AMI-MediaIn-Media-IN-USB-MP3-5N0035342-/180729978836?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item2a14589fd4&clk_rvr_id=1317430619919&afsrc=1&rmvSB=true Chci abych do tohoto připojil USB a mohl to v rádiu procházet, tak jak je to uložené na USB Flash (ne ty mrdky co se připojují do CD měniče). Našel by se prosím někdo, kdo by mi to potvrdil a někdo kdo by to v okolí HK uměl nakódovat? Případně, má smysl výměnu rádia za Columbus/Amundsen? Jak je to s doděláním GPS apod.? Díky Tomáš
  5. souhlasím s tím, že nejde říct co je optimální. Spíš mi jde o zkušenosti těch uživatelů, kteří konkrétně s tímhle motorem něco najezdili. Že se to motoru nelíbí poznat dokážu, ale dvouhmota nic neřekne. Ve finále mi jde o to kdy se dvouhmota začíná kurvit a kdy to ještě zvládá v pohodě. Nejde mi o nejnižšší spotřebu za cenu zkurvenýho setrváku. O šetření motoru tu nikdo nemluvil. Myslím si o sobě, že jsem dobrý řidič, ale nejsem automechanik ani inženýr, který to auto vyrobil. Nevím jaký zatížení, jaký otáčky snese dvouhmota a na co je stavěná, proto se ptám. Co píšeš o manuálu je sice krásný, ale to mi snad nechceš tvrdit, že jezdíš jen v rozmezí těchto otáček?! Mno a otázka nebyla mířená na šetření vozu jako celku, že s tím budu jezdit jak posranej, ale jaký jsou minimální otáčky auta, který jede stálou rychlostí po rovině... Myslím, že je zbytečný tady psát, že každej co se na něco (podle tebe blbýho) zeptá, je hned kretén co neumí řídit auto...
  6. Jasně, jde mi jen o udržování stejné rychlosti po rovině. Samozřejmě poznám kdy už motor nechce tak nízké otáčky.... S tím taky ještě jedna věc, pokud mám studenej motor do kolika to točit? Teď jezdím do 2000 ale potom zrychluju z 1300-1500 což se občas motoru nelíbí.
  7. Ahoj, mám O II s tímto motorem a zajímalo by mě jaké jsou optimální otáčky motoru resp. jde mi o to, jaké nejnižší otáčky můžu držet, abych nekurvil motor, převodovku nebo setrvačník. Standardně se snažím udržovat otáčky nad 1500, podle zvuku by motor snesl i nižší, okolo 1200, ale říkám si, aby něco netrpělo. Samozřejmě při zrychlení podřazuji a snažím se zrychlovat z otáček okolo 1800-2000. Nejhorší je to ve městě, kdy 4ka je moc málo a trojka zbytečně moc... Jaký na to máte názor?
  8. Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli tady máte nějaký dobrý zkušenosti se servisy (ofiko i neofiko) pro škodovky v Hradci Králové a okolí. Konkrétně pro O II 2.0 TDi BKD. Jedná se mi o klasický servis (olej, kapaliny apod.). A naopak, kterým servisům se vyhnout obloukem. Za chvíli mě čeká servis, tak zjišťuju kam to hodím. Dík.
  9. Což o to, možný to je, zkusím to vypozorovat.Ale je mi divný, že cvaká(či cvakají) jako pominutý.
  10. Hezký den, na octavii II combi 2008 2.0 TDi mi začaly cvakat relé pod volantem, někdy cvaká někdy ne, které to cvaká netuším, neměl jsem to při jízdě rozdělaný. Zajímavé je, že cvaká jen při jízdě, když jsem stál, tak se to ještě nestalo. Co by to mohlo dělat?
×
×
  • Vytvořit nový...