Přejít na obsah

nezmar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem nezmar

  1. nezmar

    Syčení vzduchu

    zkontroluj podtlakovou hadici vedoucí k posilovači + ventilek posilovače. nejprve ale vyzkoušej správnoufunkci posilovače: 1) našlapat pedál brzd až ztvrdne, 2) držet, 3) nastartovat, 4) pedál by se měl lehce propadnout a ztvrdnout. takto musí posilovač fungovat. pokud ne, závada je 100% vadnej posilovač.
  2. Po zvednutí heverem podlož nápravu nebo rameno. Také můžeš podložit pod prahem těsně vedle heveru (před zvedáním s tím počítej a hever posuň o pár cenťáků na opačnou stranu od značky, než budeš podkládat) Neboj, v tomto místě je to dobře vyztuženo
  3. nezmar

    zadni okno

    Neřeš to. Mě se to taky objevilo v tom samém místě (vlevo dole), a od té doby je to pořád stejné. Okno drží, dovnitř nezatéká. Může to tam být z výroby a ani jsem si toho nevšiml.
  4. 2 roky jsem kočárky prodával, takže zkušenost mám. Za těch 99% se omlouvám. To jsem asi trošku přehnal, ale skutečně těch, co by se nevešli do fabule, bylo minimum. Samozřejmě s komfortem cestování to někdy nebude moc slavné.
  5. To se na mě nezlob, ale sundat z kočárku dvě kolečka, obrovskej problem co. O platu už vůbec nemluvím.Sestavenej kočárek nedáš do žádného auta (pokud nemáš dodávku) takže ho stejně musíš složit i do combi. Ale k věci. 99% kočárků se do krátké Fabky krásně vleze.
  6. nezmar

    Cikani

    Tady nejde o rasizmus, ale o konstatování holé pravdy. Takhle to prostě u nás v Čechach chodí.
  7. Mě se ta nová maska moc líbí. Můžeš prosím uvést katalog.číslo a cenu.
  8. nezmar

    Vrakáče

    Připojuji se k prosbě o pomoc, při hledání ŠKODA-hřbitova v regionu vysočiny. Bohužel ani Pelhřimovsko nenabízí vrakoviště této vyhlášené značky vozidel. (dokonce snad ani žádné jiné)
  9. Pelhřimov ( to je až u Kojčic )
  10. nezmar

    CENA ZIMNÍCH PNEU

    Bylo mi doporučeno škodavrakoviště v Praze vedle Vršovického vlakáče. Prodávají tam prý nové pneu rovnou z palety. Já jsem tam ješte nebyl, ale známej byl velice spokojen. Nevím, zda je to pravda .....BARUM Polaris2 165/70R14 800kč. Jestli jste někdo z Práglu, zjistěte, co je na tom pravdy.
  11. nezmar

    Nekvalitní pneu?

    ABS samozřejmě nemám. Pneu mají najeto cca 20 000km a jsou origo z výroby. Brzdná dráha mohla klidně být delší a i rychlost mohla být maličko jiná. Byl to pouze odhad (pásmové měřidlo v autě běžně nevozím a (nejen) v krizovkách čumím většinou na silnici, než na tacháč) A hlavně jsem byl rád, že se nic nestalo. Mě šlo hlavně o to, co se mohlo stát s pneumatikami a z čeho se poučit do budoucna. S tou výměnou (předek-zadek) dobrý nápad ,při nejbližší příležitosti vyzkouším. Díky
  12. Nedávno mi na jedné křižovatce vyjel z vedlejší nějakej dědula. Naštěstí jsem to dobrzdil. Jel jsem jen asi 70-80km/h. Brzdná stopa byla odhadem asi 10m. Jde o to, že od té doby se občas při jízdě ozývá od předních kol rytmické duté klepání. Intenzita je závislá na rychlosti. Jako kdyby byla na obvodu kola malá nerovnost. Pneumatiky jsou na pohled v pořádku. Nechal jsem je znovu vyvážit, ale nepomohlo to. Nevíte náhodou někdo, k jakému požkození pneumatiky mohlo při brždění dojít? Zimní kola to nedělají. Nikdy jsem se s tím nesetkal.
  13. Zdravím. U Oktávie jsem se setkal s tím, že na dveřních pantech (všechny dveře) byla lehce povolená kónická vystřeďovací matice. Většinou na horním pantu. Proto také při dovírání dveře jakoby lehce nadskočily a v otevřeném stavu byla na dveřích ve svislém směru malá vůle. Po dotažení matice bylo vše O.K. Konstrukce pantu je velmi podobná, né-li stejná. Jestli tato závada způsobuje popsaný problém nevím. Každopádně doporučuji kontrolu.
×
×
  • Vytvořit nový...