Přejít na obsah

yavet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení yavet

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. has not set their status

  2. yavet

    Blinkry

    Ahoj přátelé, namontoval jsem diodové žárovky do blinkrů Octavia I. Vše funguje OK ale změnila se frekvence blikání, na rychlejší - asi díky nišímu odběru. Lze to napravit? dík Yavet.
  3. yavet

    Chyby na VAG

    Prosím vidím, že se vyznáš. Mohl bys mi poradit s mojím dotazem? (jaký VAG kabel a program koupit pro moji OCT 01 z roku 1998?) děkuju Yavet.
  4. Tak jsem nechal podle kodu motoru přčipovat a vyměnit trysky za S764 a je to zcela jiné auto moc jste mi pomohli děkuju Yavet
  5. Děkuju to je přesně to co jsem porřeboval. Yavet
  6. Kolegové je nutné nebo výhodné vyměnit vstřiky při čipování motoru Octa 66kw? Pokud ano za jaké (číslo) a kde se co nejvýhodněji seženou? Auto má najeto 210 000km je běžně servisované jede podle pocitu OK výkon i maximálka jsou bez starostí Popřípadě co by jste mi poradili do něj nacpat mám skvělý přístup na úpravy motorů pro Octavia Cup ale nechci blbnout přes závit je to auto pro dceru. Jezdím na něm 18 kola s podložkama vepředu 20podložky vzadu 30 podložky 235/40 a jízdní vlastnosti jsou fantastické. Klasická převodovka nedělá problém, je fakt, že jezdím max ve dvou. dík za laskavé odpovědi Yavet.
  7. yavet

    turbo

    Ale dokud to neměl venku a nečistil tak to padalo do nouzáku i po výměně toho ventilu na motorový stěně i po výměně váhy vzduchu no moh jsem se zbláznit, Auto se rozjelo já začal předjíždět a najednou jak když mě chytí za zadek no radost. Taky z počátku pomohlo vypnout motor znovu zastartovat a chvíli to jelo. Někdy den, někdy pět minut. Už jsem chtěl koupit celý turbo. Pak se to usadilo po tý jeho opravě tak co dělal nevím, je to kamarád pro prachy to nedělal a dělá v serisu Audi.
  8. yavet

    turbo

    Tak jste měli pravdu je tam neřízený turbo mechanik co to čistil mi to právě potvrdil. Děkuju všem Yavet
  9. yavet

    turbo

    To nebyla zrovna nejlepší poznámka.
  10. yavet

    turbo

    pokud je tam ale řízený turbo (což je i podle tebe stopro) tak to není motor 66 kW ale vyšší.
  11. yavet

    turbo

    Tak ta hadička tam stopro vede protože turbo padalo (proto ho taky mechána čistil a ten ventil obtoku turba jsem mněnil. Teď to jede docela OK ale snes bych čip už jsem dohodnutej na Kladně. Tam mi taky do telefonu říkali, že tam řízený turbo nemůže bejt.
  12. yavet

    turbo

    To se mi moc nezdá to auto mám od fabriky je fakt, že jsem ho nekupoval a je to jedno s posledních tohoto typu a v maximální výbavě. Dá se to nějak poznat podle čísla motoru nebo turba. Chtěl bych to načipovat. Yavet
  13. yavet

    turbo

    Kolegové poraďte, je možné abych měl na motoru 66kW z roku 1998 turbo s proměnnou nastavení lopatek. A jak se to vlastně pozná jaké to je. Padal mi výkon mechanik ho vyčistil a řek, že je tam proměný, dík Listor
×
×
  • Vytvořit nový...