Přejít na obsah

maca2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem maca2

  1. Tak jsem po druhé byl navštívit http://www.chiptuning.cz/sluzby/nase-sluzby/cisteni-a-renovace-dpf-a-fap,kde se na poprvé nepodařilo vyčistit filtr.Ale podle firmy odvedli dobrou práci.Auto se odvezlo zpět,zjistili že je špatná funkce EGR ventilu,po dlouhé době na zavolání mi řekli,že vada stále trvá,přišli na to že snímač teploty na filtru je špatný.Museli dát nový filtr,protože ten původní co už čistili je totálně ucpaný.Myslím tím nový filtr z ojetého auta,který vyčistili a namontovali na můj vůz.Ujel jsem zhruba 1500 km a všiml jsem si,že mám saze ve výfuku a je lehce od sazí zadní nárazník,ujelo se asi tak ještě 1000km a opět je závada na světě,nouzák a ucpaný filtr pev.částic...Volalo se zpět a bylo mi řečeno,že mám starý ojetý auto a budu do něho stále cpát peníze,jestli chci at auto přivezu a oni začnou rozebírat motor a že se nedoplatím...Takže chci jenom říct,že firma http://www.chiptuning.cz/sluzby/nase-sluzby/cisteni-a-renovace-dpf-a-fap schrábla 25000kč a efekt žádný,vše se opakuje dokola...
  2. Na autě se vyměnilo čidlo G450,udělala se regenerace a mysleli jsme si že je vše ok,ale bohužel opě t se rozsvítí filtr pev.částic a po chvíli to spadne do nouzáku.Diagnostika píše 0 popílku a sazí,ale filtr je zatížen na 69%.Ví někdo prosím co to znamená???
  3. Co se stane, když se totálně účtě,mám to k nim 200km.To je potom opět na čištění.. Když auto dělá regeneraci filtru, tak já to nezjistim asi že?? Protože mi nejde do hlavy, kdyz filtr byl čistý, jim diagnostika nic neukazala, tak nejde asi regenerace..A ta se spouští přeci až když to vyhodnotí nějakou hodnotu, takže nejde jedno čidlo?? Třeba..
  4. Ano souhlasím, že problém může být i někde jinde, ale dá se o tom normálně promluvit, ale ne jak je pan arogantní. Když jsem to dal na diagnos. tak to napíše chybu 000665 regulace plniciho tlaku... Spíš by mě zajímalo, jestli se dá zjistit, kolik to kouří před filtrem, jestli to tak moc kouří a proto se zanasi, nebo jestli je DPF špatně vycisten...
  5. To asi udělali, pan je trochu arogantní. Řekl mi, že je problém někde jinde a ne u nich,že to tedy musí víc kouřit, kdyz se tak rychle ucpal. Ví někdo jakou má životnost ten filtr vůbec?? Třeba to vyčištění nemá vůbec smysl..
  6. Tak jsem volal do DPF-tech a slušně mi vysvětlil, že když mi auto předávali, tak bylo vše v pořádku a oni nevědí kdy co kde odejde, že na autě je tisic věci.. Výborná firma, hlavne že si vzali 11500kc
  7. 008194-filtr pevných castic řada válců 1 000665-regulace plnícího tlaku
  8. Jo pardon,jsem se upsal.No ráno jim budu volat,ale už slyším těch všelijakých výmluv.Nakonec to stejnak budu muset vyřešit sám..
  9. Na vyčištění od firmyhttp://www.chiptuning.cz/sluzby/nase-sluzby/cisteni-a-renovace-dpf-a-fap jsem najel 1400km a opět se rozsvítilo PDF,tak jsem ujel určité km jak píšou v obsluze auta a místo aby to zhaslo,tak začlo blikat žhavení.Ale přitom diaknostika píše,že renovace proběhla před 10.km.Ví někdo co s tím???
  10. Byl jsem u nich 9.března na čištění pdf a řekli mi že je vše v pořádku,dosažení hodnot nového filtru 95% a ted se mi opět rozsvítil pdf,tak nevím...
  11. http://www.youtube.com/watch?v=38gH8Bs0uMQ&feature=player_embedded Už jste to někdo prubnul?
  12. Děkuji j0skovi za ochotu s columbusem.Vysvětlil,pomohl,pokecali. Je vidět,že se o to zajímá.Díky
  13. Mě to dělá taky,podle mě se chladí.Ale je mi divný,že se chladí tak dlouho
  14. jj,to jsem dělal,ale bohužel nějak to nejde.Klidně někam přijedu,jestli se v tom někdo vyzná.
  15. Ahoj lidi.Mohl by někdo prosím poradit s navigací?Zjistit jaké jsou tam mapy,sw,popřípadě přeinstalovat a td.Děkuji
  16. No tak to jsem zvědav,jak dopadneš.Já se s tím taky budu zaměstnávat
  17. Mě to dělá taky,jak před tak po čipu,bylo mi řečeno,že ten motor pod táčím,že pd se musí točit,není to jako klasický tdi.
×
×
  • Vytvořit nový...