Přejít na obsah

Picasso71

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

402 zobrazení profilu

Oznámení Picasso71

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím vás chlapi Mám na vás takovouto prosbu.Brácha si koupil Octavii I r.v.1999 a má tam centrál s dálkou.Ta mu ale po půl roce přestala fungovat.Chvilku jsme to neřešily,ale teď by jsme to rádi daly dohromady.Dali jsme novou baterii do ovladače a začali jsme zkoušet to zprovoznit.Nemůžeme ale nikde najít,jak ten ovladač spárovat s autem.Typ ovladače je BKA093015,ještě zkusím přiložit i foto.Co jsme hledali na internetu,tak se tento ovladač dával spíše do Felicií. Zde je odkaz s podrobnějšími údaji:https://eshop.skoda-auto.cz/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=10001&productId=1100000000068806&langId=-11&parent_category_rn=70000000074 Prosím pomozte nám.Děkuji Pavel
  2. Takže,baterie koupená a vyměněná,starter koupený origo a nový a vyměněný.Po výměně první start perfektní,přijel jsem domů,auto stálo do druhého dne do odpoledne na parkovišti a venku bylo cca -10°C a start - baterie pěkně párkrát protočila a potom jakoby chtěla kopnout zase zpět(doslova zaváhala),ale nakonec motor nastartovala.Mám z toho špatný pocit a myslím si jak baterie bude trochu vybitá,tak ten starter zase něco vyvede.Mě pořád vrtá hlavou,buď ten hallův snímač otáček a nebo čidlo nasávaného vzduchu.Toto než mi vyměnily,tak auto sice necxhtělo startovat,ale pěkně točilo akorát nechytalo a po té výměně to takhle zlobí.Co vy na to?
  3. Jdu do té baterie,zítra jdu koupit novou a mám tam 45Ah a prý tam má správně být 55Ah a tak ji zítra koupím a doufám že to bude co platný.Jinou závadu už nevím,co se týká těch kabelů,tak kontakty na baterii jsou perfektní a i ukostření baterie je očištěný.To mě napadlo první.Kdyby jste ještě měl někdo typ tak prosím mě nakopněte,moc vám budu za to vděčný.Jsem totálně bezradný a s tou bateríí nic nezkazím a jen vyloučím tuto chybu.Fotky toho starteru snad se mi podaří udělat někdy v příštím týdnu.
  4. jo a ještě k tomu věnci,na 99% můžu říct že je v pořádku,protože jsem vlastně celý týden při oteplení startoval normálně a když jsem rozdělal vždycky ten starter a koukl jsem na věnec,tak byl v pořádku.
  5. Tak ten první starter byl teda starej,ale koupil jsem fungl novej a to je ten druhej co je po něm.Jinak jak říkám ta baterie je asi rok stará a po tom prvním problému jsem si ji doma přes noc nabil a ta točí pěkně.Ale druhou baterku jsem nezkoušel.Měto přijde,jako kdyby tam měl být nějaký problém s teplotou nasávaného vzduchu,nebo něco tak protože to udělalo shodně při nízké teplotě venku.Vždycky to bylo při mínusových teplotách.
  6. Takže motor je to MPi a v tom starteru se prostě v obou případech zlomila hřídelka ,která se vysouvá s ozubením do věnce.Asi třikrát to normálně protočilo motorem a pak najednou byla rana a bylo hotovo.
  7. Tak ten je kupodivu v pořádku,vždycky to odnesl starter.
  8. Zdravím vás všechny. Mám doma Felicii r.v.1996 motor 1.3 a mám velký problém se startováním za studena.Hledal jsem to tu na foru,ale tento problem se tu snad ještě neřešil.Dokud bylo teplo,tak satrty bez problémů,ale jak teplota slezla pod nulu,tak se mi podařilo u odrovnat 2 startery.Po otočení klíčkem se motor asi třikrát protočí a zničeho ni,jakoby "kopl" zpátky,je rána a je po starteru a to mechanicky poškozený.Jen pro doplnění mám měněný hallův snímač otáček a snímač teplota za nové,baterie cca rok stará a myslím že točí pěkně,ale pro jistotu jsem po prvním problému ji na plno nabil.Stalo se mi to dvakrát za sebou a to tak ,že po první výměně starteru se oteplilo a cca týden jsem jezdil normálně,ale teď se zase ochladilo a je zase po něm.Prosím vás moc o jakýkoliv tip či radu co mám dělat nebo na co se mám zaměřit.Fakt si vůběc nevím rady a třetí startér už tam dávám se strachem.
×
×
  • Vytvořit nový...