Přejít na obsah

koffee

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem koffee

  1. Právě, ono se to možná ztratilo, ale hledám ne 2. auto do rodiny (pro ženu), ale auto, které nahradí současné 1. (které není příliš ekonomické a na ndárž toho moc neujede) = nechci slabotu (1.6tdi, cng / lpg (kvůli omezenému podzemnímu parkingu) a holoauto (aspoň xenony a navigaci). A hlavně kvůli DSG je výběr omezený a ceny podstatně vyšší. Nechci operativní leasing (ten mi právě teď končí), Passat je drahý, Yeti a Rapid jsou menší a pak už toho moc nezbývá než Octavia a Superb. Podle odpovědí - je tedy auto s 150 000 km a víc relativně risk?
  2. Ahoj, hledám 2. auto do rodiny. Respektive bude to 1. auto a z prvního se stané víkendové Asi Škodu (servisovat to umí téměř každý a všude je nějaký servis), ideálně kombi (aby to uvezlo lyže, 4 dospělé, 2 horská kola, nebo 2 dospělé na trip po Evropě). Autem budu jezdit denně do práce (60km tam i zpět), o víkendy výlety (200 - 300 km), a jednou za čas něco většího. Celkem tak 20 000 - 30 000 za rok. Rád bych Octavii III (protože jedno MQB už mám a je povedené a OII se přítelkyni nelíbí), případně Superb (ten před současným). Mám rád, když je auto vybavené (vyhřívaná sedadla, navigace, klima, DSG, Xenony). Bohužel to se pohybujeme kolem 100t km a víc a tam mám strach ze spolehlivosti. (na rovinu, auta, která jsem si vyhlédl mají hodně přes 150t km) Udělal jsem vlákno i vedle http://forum.skodahome.cz/topic/137835-koupe-ojete-oiii/ ale tady v hospodě je větší šance na odpověď. Díky za tipy!
  3. koffee

    Koupe ojete OIII

    Ahoj, Planujeme koupi OIII kombi 2.0tdi, rok 2013, s najezdem cca 150t. Co je mozne cekat za potize? Resp. kolik km dnesni motory snesou? Prosim bez flame [emoji4]
×
×
  • Vytvořit nový...