Přejít na obsah

Kimitech

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kimitech

  1. sleuth: mužeš mi poslat PM s více informacemi o tom hromadném čiptuningu u CIMBU ?Díky

  2. Nepomohlo mi to,jedu přesně podle návodu Jak na to. V mém případě (předface) řeším tedy jen ten jeden torx utopený hned na hraně dveří.Ikdyž nevím k čemu tam je ten "na mé fotce rezavý šroubek". Postupuju takhle: s otevřenou klikou povoluji utopený torx,povoluji neustále ,a zkouším vytáhnout vložku zámku pomocí klíčku.Neúspěšně,vložka zámku drží na místě. Poznatek-jakmile je torx dotažený tak má klika stálý chod,když jej povolím,klika je na volno ,tak jak tomu bylo u zadních klik,které jsem demontoval,tak vážně nechápu,kde je problém. Zvláštní je i to,že můžu povolovat ten torx neustále a nevyšrobuju ho,nebo vubec nepropadne dolu.ALe zase stržený byt nemuže,když jde videt,že se pak vyšrunuje z kliky a drží jen tu vložku.
  3. Tak jsem se do demontáže klik dveří taky pustil,ale narazil jsem hned poté,co chci sundat kliky předních dveří v nichž jsou vložky zámků. Postupuju přesně podle knížky "jak na to" a jednoduše není možné dostat vložku zámku ze dveří ( v knize je psáno otočením vloženého klíče směrem k zádi vozu a vytažením dané vložky). Ne takhle to prostě nefunguje a nechápu to,neboť zadní kliky byly dolů během pěti minut. Prosím o radu co s tím a ještě jsem objevil šroubek,po jehož vyndání se dostanu na bok samotné vložky zámku(jestli slouží jako nějaká pojistka proti vytažení,netuším)ale i bez něj to nejde. Uploaded with ImageShack.us
  4. Kimitech

    Alu kola

    Brock 7,5"×16" ET35 + 205/55/16 WestLake A zároveň zvažuji lakování loukotí do odstínu černého lesku.
  5. No uvidím,přinejhorším koupím nové levé světlo. Zítra budu vědět co a jak,hned jak mi přijdou .
  6. Dobrý den, zajímá mě,jestli někdo neřešil podobný problém,mám objednány face světla(za hodně dobrou cenu),ale jedno je jak již fotka napovídá prasklé. Jakým způsobem by šla tato vada co nejlépe zamaskovat? Napadá mě rozleštění(té odřené části)velmi jemným smirkem pod vodou a nebo,ale to bych videl až jako krajní řešení,ikdyž možná nevyhnutelné-nastříkání světel zatmavovacím sprejem(bez stříkání blinkrů a zpátečky),což by mohlo působit i docela vkusně,jelikož auto má fialovou barvu,boční blinkry jsem dával nedávno taky kouřové,vepředu jsou LaK světla. Díky za rady.
  7. Kimitech

    Alu kola

    Tak to je teoreticky hezká hodnota,já se ptal na origo 16" skoda a s pneu měly 19kg. Pokud jsou ty tvé 8×17" tak i vzhledem k šířce je to dobrý ,musím zjistit,kolik váží ty mé origo šestipaprskové 15"ky :)Nechci tam dávat nic těžšího než co mám ted.
  8. Kimitech

    Alu kola

    Možná by nebylo od věci,kdyby jste psali i váhu daného kola. Nejen pro porovnání,ale třeba já bych na to bral i ohled při výběru kola.Pokud někdo ví kolik váží např.origo 15" kolo (vč.pneu) a někdo zase 16" tak bych byl moc rád.
  9. Kimitech

    Alu kola

    Tak postupem času mi dej vědět .Zajímá mě to
  10. Kimitech

    Alu kola

    Tak to je ideální kombinace Přesně takovou mám v plánu taky pořídit a určitě se tím zlepšilo i chování auta,co? Spotřeba se nějak hýbe,oproti seriovým 195kám/15"? Nevíš ?
  11. Kimitech

    Alu kola

    Kola jsou to hezké,jenom šířka ráfku je asi 6,5" co ? Škoda,dělá to trošku balony z tech gum,ale i tak to vypadá hezky Mohl by jsi mi tedy napsat šířku ráfku a ET (tipuju 35,možná vyšší)? Díky
  12. Podle me tam bude imbus,ale určitě to nevím,každopádně se na to také chystám. Budeš si to lakovat sám a nebo to k někomu dáš ? Napiš jak to dopadlo. Ostatní kliky zřejmě stejný zpusob,jenom s tím,že zaslepku vyloupneš nějak šetrně.
  13. V knize Jak na to je psán následující postup : -vytáhnout kliku nadoraz a přidržet ji -odstraníme krytku z boku vysunuté části kliky -povolíme šroub nad kterým byla krytka ,dokud neucítíme jeho odpor -zastrčit klíč do zámku dveří -klíčkem v zámku otočíš proti směru hodinových ručiček a vytáhneš -poté už lehce vytáhneš kliku
  14. Tak jsem tam ted nasadil gumičky SWF (125kč) Grafitové a po vyzkoušení,vypadá,že konečně to stírá jak má
  15. A jak teda tu gumičku měníte ? Lze ji jednoduše vysunout a nahradit opětovným zasunutím za novou,nebo se musí rozdělávat ten držící systém celýho aera?
×
×
  • Vytvořit nový...