Přejít na obsah

SpeedyGonzáles

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil SpeedyGonzáles

  1. No, pánové, stále mi vrtá hlavou, jestli ve světle nepotřebuju stínítko (takový ten kus plechu před žárovkou), jako je třeba v oktávvce 1, nebo v golfu, polu a podobně, abych mohl použít HID sadu. Nevítě o tom někdo něco?

    poviem ti svoj nazor: podla mna xenony patria len do cockovych svetiel :ph34r:

    nedavno som si kupil angel eyes-i zatial tam mam len halogen ziarovku (planujem kupit HID), ale cez cocku a poviem ti, ze to svieti presne tak ako by mali vsetky svetla: na cestu a krajnicu. ziadny rozptyl a neziaduce odrazy ako na origo svetlach :p

    Nechtěl bys to vyfotit teď bez hid xenonů a pak i s něma? jaký je rozdíl a hlavně by mě zajímalo jak ty světla svítí, už sem se na ně taky díval a celkem by se mi zamlouvaly .

  2. No, pánové, stále mi vrtá hlavou, jestli ve světle nepotřebuju stínítko (takový ten kus plechu před žárovkou), jako je třeba v oktávvce 1, nebo v golfu, polu a podobně, abych mohl použít HID sadu. Nevítě o tom někdo něco?

  3. Byl jsem svědek, jak na dílnu dojeli feťáci, sjetí s rozbitou fabií. Pomalu na kolenou prosili, že dají cokoliv, kdy žo bude rychle a aby to neblyo poznat (výsledek: auto jako nové a stejně zapaltili jen 2000). Ale nejlepší na tom je, co měli v kufru - autorádia, reproduktory, baseballku, kladivo a podobné technické "pomůcky"! Sami se nám chválili, že celkem solidní reproduktory Pioneer si mezi sebou šíří za 90Kč, rádio Sony za 500 a podobně. Moc legální to asi nebude s takovýma cenama. Do toho prodávají své "papáníčko" za větší peníz. Nechápu takové sráče.

    Zabit, pochcat, posolit... :fakac:

  4. No musím konstatovat, že hraje skoutečně solidně, ale na druhou stranu, že by to chtělo ještě pořádný woofer, ať to pěkně duní, ne že by to teď nedělalo nic takového, ale kdyby to bylo víc, vůbec by to nevadilo. Nejvíc slyším výšky a na to nejsem zvyklý.

  5. Zeptam se, nez to rozdelam... Jak predelat prichyceni serioveho repra z nytu na srouby? Udrzi to samorezny sroub? Delal nekdo, doporucite mi velikost sroubu. Diq.

    No já tam nic neměl, ale díry sou pak všude stejný, a tak sem redukci přichytil normálně 6 šroubky + 6 matiček. Velikost si nepamatuju, ale drží to a nestěžuju si.

  6. ja som planoval dať EV165S aj som ich mal doma, ale dal som si urobiť kružky z mdf a 3cm vysoké. to bolo zrejme málo lebo mi chybalo asi 4mm od repra ked sa oprel o kolajnicu skla. tak som sa na to vyprdol a dal som ich kamošovi :D

    v plate mam DCX690 a môj Pioneer ich uhraje uplne v pohode a zvladaju všetko. mam to napojene podla obrazku

    k těm Hertz EV 165S...

    To si dával na ty 30mm kroužky? Normální bývají 38mm, to by mělo být v poho. EV165S sem si taky vyhlídl...

  7. No co sem se díval, tak většinu věcí bych pak bral od vás. Nemáte zkušenost s reproduktory Hertz DSK 165 do předních dveří? Máte tam napsanou montážní hloubku 61mm. To už bude asi moc, nebo se to tam ještě vleze? Popřípadě prodávají se ještě o chlup větší redukce?

    Omlouvám se za své naprosto amatérské dotazy, ale nechtěl bych to zvorat.

  8. Tak ještě pár amatérských dotazů, můžu-li:

    Pokud nemám přípravu pro rádio, potřebuju ještě něco kromě repro, rádia, antény a kabelů?

    Viděl sem, že se k předním basovám reproduktorům dávají ještě nějaké podložky. Je potřeba je tam dávat, nebo cokoliv přidávat, nebo jen přišroubovat a zapojit?

    http://www.ryves.cz/reproduktory/165-mm/ko...rtz-dsk-165.php

    Tyhle mají hloubku 61 tak by asi byla potřeba nějaká ta podložka. Nemá s nima někdo zkušenosti?

  9. Omlouvám se, asi je to tu už někde vypsaný, ale nemám čas to pročítat. Chci se zeptat jaký repro jde nacpat do origo pozic. Potřebuju to auto využívat prakticky, takže se bez vydělávání plata neobejdu.

    - Vepředu je to tuším 165/54, nebo tak nějak+ výšky.

    - Vzadu to nevím, a výšky sou stejný, jako vepředu.

    Je to krátká fabia rv. 2001

  10. Modrý LEDky sem měl na Fábce asi 14 dní. Pak šly pryč, chvilku jedna svítila do kufru, ale teď poslední mezizastávka mezi popelnicí a autem je venkovní osvětlení u domu. Jelikož svítí nahovno, tak do týdne sou v popelnici... lol

×
×
  • Vytvořit nový...