Přejít na obsah

dzonn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem dzonn

  1. ted jsem to zkouseckou meril a ani zluty ani cerveny bez klice nedava stavu, jeden z nich by mel ne? nevite kde je mozne nalezt stavu abych mohl to na nej napojit?
  2. co to znamena premostit z napajeni na pin s pameti? no podle me by ta prasarna fungovala protoze dokud je klicek v zapalovani tak radio sviti a pamatuje si ale jak ho vytahnu tak radio zhasne uplne a v tu chvily uz si nepamatuje
  3. Nebo jaky mate nazor na to kdyz bych udelal prasarnu typu zavest novej drat od pluska z baterky do toho radia na primo....nevybije mi to baterku?
  4. No je to v aute ktere jsem koupil v bazaru takze k radiu nemam manual ....ale tam ani nic jineho prohodit nejde jsou tam na rozpojeni jen dva kabliky, ale at je jakkoliv prohodim tak po vytahnuti klice to odstavi radio od baterky a tim padem to zapomene.. Vicemene tady jsem teda nasel http://www.jvc.fr/files/installation_manual/kdsc401-402e-install_get0410-010c_fr.pdf naky navod, jsou tam celkem 3 moznosti zapojeni zkousel jsem vsechny ale vytahnuti klicku beztak vzdy radio odrizne.
  5. a to ani po prehozeni zluteho a cerveneho kabilku.. od sameho zacatku si to pamatuje jen chvilku a kdyz je to delsi dobu vypnute tak si to nic nepamatuje. vsude jsem se docelt jen o prehozeni techto dvou kabilku jenze se tim nic nevyresilo. nevite co stim provest aby si to pamatovalo ? opravdu me vytaci nastavovat pokazde znovu cele radio.
  6. dzonn

    Sbíhavost

    Zdravim Chci se vas zeptat...pri zataceni do prava ve vetsim rejdu a ve vetsi rychlosti to ma takovy hrubsi chod jde citit jakoby tam neco skrtalo nebo co, myslite ze to muze byt geometrii nebo sbihavosti ? auto bylo havarovane a zpastily asi i tu karoserii protoze pri vytoceni plneho rejdu do prava leve kolo dre o vnitrek blatniku, ale kdyz se poladi dorazy a zkrati se rejd tak pocitam ze to bude OK akorat to v tech zatackach co to dela (jsem prave myslel ze to dre, ale i pri tech zatackach to je v poloze kdy to nema drit....) taky jsem tik kolem vyjel jednu slusnou jamu co pripravila zima, a tak nevim.... cim myslite ze by to mohlo byt ? kdyz jedu prudce na druhou stranu tak je to OK i auto jede na rovine rovne nikam se nestaci a nic... dik za kazdou radu
×
×
  • Vytvořit nový...