Přejít na obsah

hedy77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem hedy77

  1. Čauwes, skromný popis neduhu O1, AVU 1.6, r. 2002 benzín. Při jízdě (příklad 70 km/h) z kopce a následovném přidání plynu škodovka sebou cca 3x citelně cukne- jako by se zahoupal motor, za situace brzdění motorem (sundání nohy z plynu cukne 1x) plyn je elektronický. Při přeřazování - práce spojka plyn to nedělá vůbec. Zajímavé je, že při zapnuté klimatizaci na plno se problém zmírní o cca 80 % téměř vymizí. Jako by byla řídící jednotka v jiném režimu s klimatizací a je jiné dávkování vstřiku paliva. Co vy na to? Dík za názory a rady
  2. hedy77

    Reakční vzpěra

    Čím nahradit ty dvě gumy v reakční vzpěře octa 1.6 75kW? Nikde jsem je nenašel jako náhradní díl. Kupovat celou vzpěru mi přijde nelogické, když je výměna gum tak triviální. Dík za info.
  3. Zdravím fóráci . Věděl by někdo proč u octavie 1.6 Mpi 75 Kw, motor AVU, se vždy znovu počítá průměrná spotřeba (když auto stojí více jak cca 4 hod). Je normální že ø začíná na 99 litrech ()cca po 1 km je ø 25 l a pak klesne po cca 6 km na 7l. Hlavně mě zaráží těch 99l.
  4. Čao, je na závadu, když ukazatel napnutí poloautomatické kladky ozubeného řemene nesměřuje do určeného výřezu? Plní kladka v této poloze (mimo ukazatel) svou funkci korekci napnutí? V přípaně, že je ukazatel na svém místě, tak mám řemen velice volný. Je nový cca 1000 km.
×
×
  • Vytvořit nový...