Přejít na obsah

Marif

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Marif

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Vyřešeno byla to vypálená ridici jednotka asr ktera je hned za baterkou ..
  2. Zdravím, nedávno jsem si koupil Škodu Octavia 2, 1,9TDi, rok výroby 2004, najeto cca 220 tis/km. Občas mám ale problém při řazení ze čtverky na pětku, jde o to že ta pětka prostě nejde zařadit, musím dát nižší rychlost a po chvíli už je zase vše ok. Prosím o radu co s tím.
  3. nj tobě se to lehko řekne ,kdo ti ted pujčí baterku a když už je tu 100 procentní šance že to zase udělá a zůstaneš viset někdy závislej na odtahu včera jsem jel 20 km při - 5 stupních s otevřeným oknem a neměl jsem ani čepici ani rukavice ,tak jsem tomu servisu věřil že to opravily přitom tam vůbec nic nevyměnovali jen tam nasadily budíky a proměřovali tlaky atd a normal to jelo ..
  4. ok nabiju a proměřím uvidíme v každém případě to už potřetí tahám do servisu nemám ani tu nabíječku začalo se to srát zrovna před výplatou :-)
  5. dvakrat dlouze jsem to protocil nechytlo tak jsem volal odtah kdyz se ti tohle stane po třetí tak už nic jiného ani dělat nejde ale jak už jsem psal nahoře baterka po 10 minutach odcházela přestali jít stěrače když jsem dojížděl už to ani moc nesvítilo ..
  6. tak jsem si pročetl ty závady ohledně relé 109 a prý když se neobjeví kontrolka žhavení tak je to závada toho relé mně se ukáže a pak začne blikat stávalo se mně to i za jízdy ještě než to začalo dělat problémy že blikala kontrolka žhavení chvilku a pak vždy zmizela . Zkusím tu baterku koupit novou ale nemyslím si že je to tím ta baterie ještě šla když mne táhly a okna už nešli stahovat ani zásuvka na zapalovač nefungovala a ještě to vyplé asr ..
  7. auto zastavilo zkoušel jsem startovat 2 krát startér točil a nechytlo to ..
  8. Ta baterie startovala v zimě při - 15 uplně v pohodě neměl jsem s ní žádný problém až těd jak se projevila ta závada se nějak vybíjí nevím jestli je to tím že to bylo v servisu nevím jak často to tam startovali dal jsem ji kámošovi nabít ani nevím jak dlouho ji nabíjel má svářečku která se přepíná na nabíjení .Jinak vůbec nevím jak dlouho tam ta baterie je to auto jsem koupil minulý rok v listopadu ..
  9. baterie je vybitá uz jednou jsem ji dobíjel po navsteve servisu a vcera jsem to zkousel jen dvakrat startovat kámoš mne táhl 10 minut domů a nešli po 5 minutách stěrače ..to relé je asi za palubovkou ze ? problém je že jsem ji jeste nerozdělával nevím jak na to ..
  10. V servisu mne rekli ze to zadnu chybu nanapsalo a pokazde to tam normalne nastartovali to deal hlavne zajizdy ze se vypne to asr a po case to chcipne a nejde nastartovat ani na dalsi den ,nechapu jak to ze to v servisu nastartujou ..
  11. Octavia 1,9 tdi 77 kw rok 2004. Zdravím mám takový divný problém s autem ,jedu zapne se kontrolka na asr na palubovce i dole pod radiem auto jeste chvilku jede pak chcipne a nejde nastartovat uz jsem ho měl dvakrat v servisu poprve vymenily palivovy filtr pry byl cerný jeden den to jelo a udelalo to znovu zdechlo vyplo se asr nesli stahovat okna ani zasuvka na zapalovac nejela mam tam prehravac na mp3 . Ted pred tim nez to zastavilo uplne jsem zjistil ze kdyz se drzim kolem 2500 otacek tak to jede jakmile jsem tam ale dal 4 rychlost a jel do kopce a dostal se na 2000 otacek tak to zacalo chcipat kdyz jsem pridal tak se to zas rozjelo nakonec to po 10 kilometrech uz nepomahalo a zastavilo uplne nevi nekdo co by to mohlo být za závadu ? ..
×
×
  • Vytvořit nový...