Přejít na obsah

johnweb

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem johnweb

  1. Zdravím, dodělávál jsemsi na moji OII vyhřívané sedačky a zbylo mi spousta potřebných konektorů (nějak jsem to při objednávání ve škodovce přehnal) proto kdo by jste měli zájem ozvěte se. Tel: 725338715
  2. Zdar hoši, mám vyhřejvané sedadla, nový panek climatroniku. Chci dodělat kompletně výhřev předních sedadel ale nevím kam je zapojený konektor vedoucí od sedadel? Nemáte někdo chéma zapojení nebo nějakou radu? Dále co jsem vyčetl je potřeba ještě nějaké relé v pojistkách? a nakodovat do v jednotce že? díky za každou radu
  3. Zdravím, bohužel se mi na mé OII stala nehoda a mám rozbité čelní sklo. Proto přemíštím že při výměně bych si nechal namontovat deťový senzor a samozatmívací zrcátko. Najde se tu někdo kdo by to zvládl? V případě že ano, prosím ozvěte se na tel: 725338715.
  4. johnweb

    Interier

    Zdravím pokud je to stále aktuální měl bych také o výměnu, mám černý interiér, po béžovém pátrám už nějakou dobu. můj tel 725 338 715.
  5. Dobrý den, stala se mi taková věc, jednoho krásného dne mi moje octavia 2.0TDi BKD nešla natartovat v servise mi řekli zadřený vstřiky přitom tankuju u schellu ale o tom jsem psát nechtěl: Kvůli čemu píši, mimo jiné mi řekli že mi to pomalu začíná žrát olej a omylem tam nalili místo normálního voleje který tam byl na krátký servisní interval cca 1l longlife.. trvdili mi že to vcelku ničemu nevadí že horší by to bylo kdyby se to udělalo obráceně do longlifu nalít normální olej... Co je pravda? Děkuji za odpověď.
  6. Ahoj, jsem majitele octavie 2.OTDI BKD rv 07/2006 a potřeboval bych poradit. Nevíte někdo kde nechat v Praze nebo okolí nakodovat xenony a funkci CORNER? Děkuji všem za radu
  7. Dobrý den, dnes jsem se stal majitelem octavia rv 2006 najeto 92000 ale poctivích ale mam problém když jsem vyjížděl od původního majitele tak auto jsem nešetřil a než jsem projel prahou tak tam začalo něco cvakat, jako by něco štrejchalo o řemen nebo tak prostě na volnoběch tam něco drhne a s rostoucíma otáčkama se to stupnuje. Nechal jsem auto vychladnout a když jsem po hodině jel znova už to nedělalo. čím by to mohlo být? Šlo to z právé strany motoro což je mi dost divné.
  8. Zdravím, chci se zařadit do klubu spokojených majitelů škodovek a zajímal by mě váš názor na toto auto..: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/8030930 hlavně co říkate na tu cenu s ohledem na km a rv? děkuji všem za připomínky a rady. Ve středu se na ní jedu podívat tak uvidíme.
×
×
  • Vytvořit nový...