Přejít na obsah

wolf138

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem wolf138

  1. Zdravím, mám podobný problém, pod pravým podběhem v garáži nalezen olej, navíc pravé rameno přední nápravy (zepředu) celé smáčené olejem - vzniká při jízdě... Únik z klimakompresoru? Je to možné?
  2. Tento nesmyslný sprej a kompresor vozím s sebou jako takovou zálohu z nouze. Samozřejmě jsem si koupil plnohodnotnou rezervu... Ten kompresor je dobrý na dohuštění mého biku, když přijedu na závody... a jsem líný hustit ručně. Jinak to mlíko je naprd.... Klidně daruji.
  3. Mám stejný problém, klepání způsobují zmíněné hydroštely. Ale je mi divné, že po jejich výměně (30 000km) v rámci záruky, nic neklepalo. Nyní po najetí dalších cca 3 tis. km, klepou opět. Vždy u studeného motoru. Dle sdělení z Boleslavi to normální není a je to důvod k reklamac (vyměnili i všech 16 hydroštelů). Akorát dost pochybuji, že budu každých cca 5 tis km řešit výměnu hydroštelů a s tím související rozborku a sborku vaček atd... Stejný problém u motorů Octavia 1,6 FSI. motory mají stejný základ. Samozřejmě řidší olej na zimu problém částečně řeší. K zamyšlení je, že druhý rodinný vůz VW Golf toto nedělá... divné... použitý stejný druh hydroštelů, ale asi nejsou vyrobené v Boleslavi (!!??)
×
×
  • Vytvořit nový...