Přejít na obsah

naivka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení naivka

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nejdřív bych se ujistil, jestli to není náhodou el. mag. spojka na klimě, tam se občas vymlátí ty nýty a dělá to hrozný zvuky, v tomto případě se kompík vyndavat nemusí, jen se dá nová spojka. Když by se vyndaval kompresor, tak s emusí odsát medium. Při zapnutí klimy to začne cvakat, to by mohli být ty nýty. Špatné ložisko by přece mělo hučet nebo skřípat ? Byl jsem s tím v servisu a podezřele rychle mi řekli, že je to kompresor, že se neopravuje ale vyměňuje.
  2. Potřebuji poradit s demontáží kompresoru (při zapnutí klimatizace se ozývá hluk- zřejmě ložisko). V návodu na Octavii jsem nic nenašel. Díky za radu
  3. Ofuky ti zvýší hluk za jízdy, ale zlepší větrání ve voze. Takže to zvaž. Máme je na služební Octavii a na popojíždění jsou skvělý.
  4. Tak vyřešeno! Dělaly to zadní ložiska. Byly úplně hin, původní majitel to asi už nechtěl řešit delší dobu. Stalo se to prý tím, že na nábojích chyběly krytky a nečistoty zničily ložiska. Děkuji všem za pomoc
  5. Zdravím Oktáváci, jsem tu nový, doufám že můj problém jste tu už neřešili. Jsem "šťastný" majitel ojeté Octavie I 1,8 20 r.v. 1998. Bohužel při koupi jsem uvěřil autoservisu kde jsem auto koupil, že hučení při rychlejší jízdě pochází od zimních gum. Není to pravda, auto hučí od 40 km/hod i na vonoběh, s vyšující rychlostí se hluk zvyšuje i na volnoběh a vyplou spojku. Ložiska kol to prý nejsou, možná převodovka nebo diferenciál ? Prosím zkušenější o radu. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...