Přejít na obsah

JanSuperb

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    769
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil JanSuperb

  1. ok do soukrome zpravy posli telefon zitra behem dne ti zavolam a domluvime se jak to zpojis. u auto mohlo dojit k tomu ze je to napadeno kutilem a predelan volant na ne-can nebo can jednotku, zmena kodvani a pak to blbne je toho moc co tam muze byt spatne ony ty ciske radia jsou vesmes stejneho zapojeni ja mam autoradio xtrons a funfuje mi tam vse je to jen o spravnem zapojeni

  2. Ahojte bando mam na svem supovi 2.5 v6 114kw s automatem ko servo chcije z nej olej.

    jeho cislo je:  8D1422074F

    a koupil jsem z passata 1.9 96kw

    tohle rizeni: 8D1422105A

    chci se zeptat je to zamenitelne? protoze v etce je vzdy jine cislo pro 4 valec a pro 6 valec tak se chci zeptat zkusenejsich

  3. cau no podle canbusu je to opravdu na ty modely jak byla altea ,b6 atd  takove ty stroje co byly mezi supema 1 a 2 kovejma oktama atd.

    ja si tohle radio tez nadelil pod stromecek tak ti pak reknu zdali mi to pojede.

     

    jinak vim ze kdyz jsi chtel u cinana vyuzivat can-bus bylo NUTNE odpojit vsechna napajeni z isokonektoru ktera tam nemela byt ale mela se brat z can-bus to jest ( napajeni po klicku , nezapojovat safe pin kterej slouzi u origo radia proti kradezi, a i osvetleni radia atd) pak totiz can bus nebude fungovat!  po vypojeni techto pinu a nechani jen radia na + a - zacal canbus fungovat.

  4. Caute bando. poradi mi nekdo ? superb 2.5 120kw. auto netopi,

    voda do radiatoru temer nejde.

    rozvody delane

    pumpa dana nova

    topilo to celou dobu ok

    aktualne 30 tisic najeto davana kovova pumpa 

     prispevek od satase: ucpane hlavy muze to bejt tento pripad?

    pokud ano daj se hlavy proplachnout bez demontaze?

     

     

     

  5. Pokud mas na 100 procent klimu naplnenou a nejde tohle vymazat tak je chyba bud v samotnem spinaci ci ve ventilku pod nim ze do nek ten tlak pri nasroubovani nepustil nebo v kabelazi. On by mel jit promerit multimetrem ale ted nevim jak mrknu se vecer do prirucky.

  6. Cau kluci ma tu nekdo odsobni zkusenost s couvaci kamerou do jednickoveho supa? bud to do osvetleni spz ci do spinace otevreni vika kufru. mel jsem tu uz 2 kamery ale zadna nedokazala zobrazit celek couvaciho prostoru a nebo obraz byl tak hrozny ze se nato nedalo divat.  mate nekdo nejake zkusenosti?

  7. tak radio dorazilo z opravy a funguje i multifunkcni volant tato jednotka vyuziva odporovejch tlacitek takze jsem pouzil adapter kterej jsem pouzival spolu s autoradiem pioneer k ovladani na volante napojil konce na radio a ejhle autoradio nabidlo naprogramovat tlacitka jupi!

     

    jink i to druhe radio jiz funguje moji chybou bylo zapojeno i pin ktery po klicku posilal do autoradia stavi a tim padem se neustale tvorila smycka proto to nefungovalo po odpojeni pinu jiz vse funguje jak ma! takze za me muz obe radia doporucit :d

×
×
  • Vytvořit nový...