Přejít na obsah

Figa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Figa

  1. Ahoj, dostal se mi do ruky favorit s menším problémem. Nemá pojistkovou skřín. Sehnal jsem novou, ale jen tu od roku 92. Tohle fáčko mělo dle mého starou protože nemá barevně odlišené konektory. ke všemu tam jeden osmičkový chybí. Je to normální? Nemáte někdo prosím popis zapojení konektorů a nebo nápad jak to zapojit na novou? Stačí mi jen zákládní elektrika na to aby to jelo. Předem děkuji za odpověď.
  2. Figa

    Renovace vraku

    Určitě na tom co píšeš bude něco pravdy (něco víc ), ale trochu jsem nad tím laboroval a STK už jsem vzdal. Bude to opravdu jen polní kára. Jediné co mě nejvíc štve je, že to stálo bez té hlavy. Vyrezlé je silné slovo, je tam takový lehounký povlak, dá se to něčím vyleštit? Berte to jako nouzovku, ten motor nemusí nalítat dalších 10 000 km. Když sem spočítal díly na motor tak mě to vyjde na 500 Kč se vším všudy a to mi stojí i za to, že to složím a nepojedu. Pak bych si klidne sehnal něco lepšího z vrakáče. Moc děkuji za reakce.
  3. Figa

    Renovace vraku

    Ahoj sehnal jsem si vrak Favorita -> vrakem myslím fouklé těsnění pod hlavou, bez čelního skla a hodně vyhnilé prahy. Rád bych to pojal jako koníček a udělal si z toho "auto na pole". Prostě se něco naučit a získat zkušenosti a třeba někdy dostat i STK, ale to je asi sen Nejsem vyučený mechanik ani nic podobného jen mě auta baví, tak se předem omlouvám za mé nesmyslné a hloupé otázky. 1) Výměna skla -> sklo je počítám lepené, čili očistit zbytky lepidla, odmastit, nasadit, dát těsnění zalepit? 2) Výměna těsnění je trochu problém protože vozidlo stálo delší dobu bez hlavy. Vnitřky válců jsou lehounce vyrezlé. Mám to něčím vyleštit? Co znamená "srovnat" hlavu? 3) Nejvíce mě trápí ty prahy. Vzadu jsou jak z papíru. Jak to vyřešit? vybrousit na plech a navařit výztuhy (kus plechu) ? 4) V autě bylo LPG, co všechno musím udělat abych ho kompletně demontoval? Předem děkuji za odpovědi.
  4. Figa

    Novy vyfuk

    Ahoj mam fabii 47kW r.v. 2004 Combi. Mam deravy zadni dil vyfuku. Chtel sem tedy objednat novy ale narazil jsem na problem. Puvodni vyfuk je roydenel jen na dve casti. Predni dil a zadni dil je napevno spojen i se stredovym tlumicem. Ovsem zadny takovy dil z druhovyroby sem nenasel. Musim tedy koupit jak stredovy tak zadni dil vyfuku? Prosim o vysvetleni. Predem dekuji za odpoved.
×
×
  • Vytvořit nový...