Přejít na obsah

jerzy_VFR

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jerzy_VFR

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, četl jsem tvé příspěvky k renovaci světlometů, mohl bys mi prosím doporučit vhodný UV lak ve spreji? Díky.

  2. Nakonec to šlo celkem v pohodě. Klíčem 17 povolit napínák, pak tam nasadit řemen a povolit napínák. Místa není moc, ale dá se to bez problémů i bez pomoci. Díky všem za příspěvky.
  3. Asi jo, teď jsem se na to díval a napínák se dá hezký vyklopit, jenom tam chybí něco na uchycení ve vyklopený poloze, škoda. Odpoledne snad budu mít nový řemen a zkusím to nasadit.
  4. povedlo se mi najít nějaký návod, vypadá to docela jednoduše, ale potřeboval bych to potvrdit :-)
  5. Chtěl bych se ještě zeptat, dá se nasadit nový řemen doma na zahradě bez použití speciálního nářadí? TADY jsem četl, že by to snad mělo jít, docela bych to i zkusil. Ta dnešní jízda do práce v dešti bez světel nebyla nic moc :-)
  6. Klimu nemám, tak není co řešit. Dneska jsem jel trochu kratší trasu, cestu tam se svetlama tak napůl, svítil jsem jen tam, kde jsem čekal policajty. Cestu zpět už jsem jel celou bez světel. Rádio mi hrálo a větrák běžel na jedničku. Úplně jsem zapomněl ho vypnout. A doma bylo na baterie 12V. Takže si myslím že to nebude problém dojet.
  7. Nemám manželku :-) a popravdě téhle legendě moc nevěřím.
  8. Tak mi dneska prasknul řemen od altiku. Chtěl bych se zeptat co všechno nebude fungovat, protože do práce se teď dostat musím. Mám to asi 40km tam i zpět. Předpokládám, že do práce a zpátky dojedu i bez dobíjení. Ty dva starty to snad zvládne, baterka je od podzimu nová. Klimu nemám. Baterku nabiju doma vždy po jízdě. Nepoháni ten řemen ještě něco? Třeba vodní pumpu?
  9. Snad nebude vadit ze vytahuju 10 let stare tema. Pouzdro na bryle se da koupit levne na http://www.aliexpress.com/item/E93-Free-shipping-Gray-Roof-Mount-Sunglass-Holder-For-VW-Volkswagen-MK4-Golf-Jetta-Bora-Polo/32240197070.html?spm=2114.10010108.100010.3.Y4xMkY Pasuje dobre, dneska jsem montoval. Ale na sportovni bryle opravdu neni.
  10. Nechtěl jsem to právě zkoušet abych pak nemusel lézt do kufru přes sedačky. Tady bylo jednodušší ze zeptat, díky za rychlou odpověď.
  11. Omlouvám se za hloupý dotaz, ale jak se napíná lanko na obrázku. Šroub 1 zašroubovat doprava nebo povolit doleva? Matka 2 je zajišťovací, to vím.
  12. Vzpery jsem mel namontovane dobre. Dneska jsem je sundal a dal puvodni. Zitra jim to poslu zpatky. Priste se zase necham zlakat dobrou cenou...
  13. Vzpery jsem mel namontovane dobre. Dneska jsem je sundal a dal puvodni. Zitra jim to poslu zpatky. Priste se zase necham zlakat dobrou cenou...
  14. Dneska jsem namontoval ty od CC a moc radost nemam. Nahore mi auto nadskoci a dolu se s nimi musim prat. Rekl bych ze ty puvodni fungovaly lepe :-(
  15. Dneska jsem namontoval original sterac na zadek a musim potvrdit co uz bylo receno, funguje bezvadne.
×
×
  • Vytvořit nový...