Přejít na obsah

Petr 103

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Petr 103

  1. Čau, my pojedem z Hněvotína ve 12:15, takže u té Shellky budem tak za 15 minut. Když výjde počasí tak pojedem Milanovou červenou, kterou jsi viděl ve Šternberku minulý rok. :palec2:

    Zdarec, odkud z Hněvotína? Sem z Novosad, přes Slavonín, kopec a Nedvězí to mám do Hněvotína 5min.Předpokládám že budete vyjíždět před Hněvotínem na dálnici směr Ostrava ? :)

  2. dnes sem si nechal udělat folie Suntek od fy. Trieste, zadní dveře HP35 a kufr HP20, atest je mezi folia a sklem, folie se lepi zevnitř a trvalo to cca 1 a půl hodiny

    jinak vše již tady napsal Matys06

    Čau, pokud můžeš, tak sem dej fotky. :palec2:

    Taky mám čerství Sunteky od Fa-Trieste, zastoupení maj přímo v Olomouci

  3. Klíče se zámkama sem nechával měnit před 3dny, koupil jsem O1 také jen s jedním klíčem, druhý se někde toulá i se štítkem. Sada vložek zámků - 3480,Kč ; ovládání dálky - 1428,Kč (jeden kus, druhý se použil ze starého klíče). Práce - výměna zámků, překodování dálky - 1160,Kč.Celkem ta sranda přišla na 6lit. :disgust: Plus bylo - odpoledne jsem objednal zámky, druhý den ráno přistavil auto a po obědě hotovo.Měl sem to v Olomouci, Frommer - Jaromiš.

  4. Zdravím. Mám problém s kufrem.Dálkou zamknu, vše se zamkne krom kufru.Zamknu klíčem u řidiče, to samé; klíčem zámek kufru,vše zamkne krom kufru.Auto zamčené, kontrolka bliká, kufr ale otevřu a spustí se alarm. Auti r.v.99/1,8T LaK.. Poradí někdo? dík

×
×
  • Vytvořit nový...