Přejít na obsah

VAVAN

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem VAVAN

  1. Neni nic nad radu od odbornika ,mnělsem to za 15 minut, mzama DIKUJI.
  2. zdravim kolego ja sem sy koupil spinacie rele R12S1 http://www.luxline.sk/produkt.php?subkategoria_id=136 ale nevim jaky kabel na DRL mam prestrihnut a na kteri kontakty rele mam to napoit.Na DRL žluty vodič-parkovaci světla ,černy vodič- kostra minus, bily vodič-zapalovani tak mně prosim porad.DIKI.
  3. Kolego mněls pravdu ,byl to bzučak.
  4. Panove podeltese jake rele použivate , u mně ti DRL pri bežecim motoru jenum stmavnou gdyš prepnu na parkovačky
  5. Tak panove jaky kabel poradite na octavia 2, 1.9Tdi, 2005
  6. Zdravim panove, potrebuju poradit ,na začatku bzučak po zarazeni spatečky vydaval chraplavi zvuky pak mně to přestalo fungovat a nic nezobrazovalo na radiu ,metodom nastrikani vody na parkovaci čidlo sem zjistil že mam nefunkčni čidlo tak sem ho vyměnil a nic ,nejdeto to.Tak tetko nevim jesli mam jet na diagnostiku a vymazat chybu nebo je to něčim jinim ,nemněl něgdo takový broblem.
  7. Promačkli je hodně ,ja sem měnil brzdovi kotouči na zadku a nešel mně zatočit ten pist na destičky na obou stranach tak sem nechal auto na paněnce a na heveru ,na dilně, a gdyš sem sehnal ten pripravek na pisty na druhyj den ,tak auto mně sjelo z hevera kteryj stal na asvaltu ale v nocy hodně pršelo, byla to velka blbost nechavat avto takle ale je pozdě. Ja chtěl sundat vevnitř plastovi kryty, odvertat par dir a nijak to vytjukat ale ja sem viděl na fotkach že je tam vystuzni trupka tak se bojim ji trefit, co myslite VY ŠKODOVACI .
  8. Jak na promačknuty prah ,dase opravit bez servisu nebo jedině vymena
×
×
  • Vytvořit nový...