Přejít na obsah

aleshh

Uživatel
  • Počet příspěvků

    99
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem aleshh

  1. Má někdo tady zkušenost ?? http://www.chiptuning.cz/detail/Osobn%C3%AD%20automobil/skoda-octavia-2-octavia-2-0-fsi-110kw
  2. aleshh

    Superb II facelift

    SIII motor ?? TSI 4výfuky
  3. Čau, nemáte ji někdo - vypadá to docela zajímavě viz odkaz: http://www.navigace-dynavin.cz/produkty/skoda/skoda-octavia-fabia Dík za info A.
  4. aleshh

    Octavia III

    nějaké obrázky světel (doufám že tu nejsou)
  5. aleshh

    Octavia III

    Co bych plácal, koukněte se na novýho Passata a Golfa 7, viz předchozí příspevek tvar předních světel, zpětná zrcátka a dělená přístrojovka po vzoru Passata, multimediální přístroje, panel climatroniku jsou z Golfa 7 (foto golfa a passata sem snad dávat nebudu ) HURIKAN88 uvědom si na kterém místě je Škoda v koncernu: Audi - VW - atd....... ( jinak je o 1000% vzhledově lepší než předchozí model !!!!! )
  6. aleshh

    Octavia III

    Zadek je super - jinak je to větší RAPID, aspoň tu přístrojovku mohli udělat kapku jinou než v Rapidu - jinak bych to hodnotil že to složili z dílů co zbyly u VW z Passata a Golfa
  7. neprojevuje se to nijak, jede normálně necuká oleje je dost - pouze po zahřátí rachotí asi řetěz vaček
  8. Čau, mám na motoru tuto chybu , neíte někdo co stím ?? 2,0 FSI 000010 - vačkového hřídele polohy (banka 1 sání): pomalá odezva
  9. čau, mě v servisu říkaly že to dělá přestavovač vačky - co vy na to ??
  10. Tady je jedna 2,0 FSI http://www.louda.cz/ref/O019V00988
  11. Čau, při rychlosti 130km/h - točí 3000 tis. Prudké stoupání mu opravdu problém nedělá !! Mám tento motor v Passatu s automatem, pneu 235/45/R17 a spotřeba se pohybuje: delší trasa - klidné tempo 6,5 - 7,5 l - dálnice 130-150 km/h 8 - 9,5 l - takže průměr mám tak 9l.
  12. Mám najeto 80 tis. - předchozí majitel tam dával Castrol 5W 40, tak v tom budu asi pokračovat, doufám že se někdo ozve ohledně toho adapteru !!
  13. To nikdo neměníte olej ???
  14. Čau, chci vyměnit olej v motoru2,0 FSI, v dílenské příručce jsem našel, že je třeba nějaký adaptér na filtr na vypuštění oleje viz. příloha. Je to opravdu nutné, nebo stačí filtr pouze vyšroubovat?? Dík za info.
  15. Jo taky, jako by to snad hořelo !!
  16. Za jak dlouho se vám ohřeje teď v zimě motor 2,0 FSI - zdá se mi že to nějak dlouho trvá !! Dík za info
  17. Taky mi to chrastí v 80 tis. km - musí se měnit i řetěz, nebo stačí jen ten napínák - dík za info.
  18. Díky za svíčky a co ten řetěz, měnil už ho někdo ???
  19. Čau, nevíte jáký typ zapalovacích svíček patří do tohoto motoru, budu mít 80 tis. 2,0FSI BVY. A ještě jedna věc ví někdo jak je náročná výměna rozvodovéhu řetězu vaček - nebo jen napínáku řetězu - docela už to na volnoběh chrastí viz. obr.
  20. Snad se aspoň jeden z Vás na jde co má 2,0 FSI/tiptronic ??
×
×
  • Vytvořit nový...