Přejít na obsah

mpilpg

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mpilpg

  1. Zdar do Komarna, prvni reakce, ktera mi dava sanci. Zatim jsem nic neresil, jezdim stale bez serva, az na parkovani mi to nevadi. Zena ma nastesti auto vlastni, te bych to nepujcil. Jaky je ten postup? je treba menit jen rizeni? P.
  2. Vytekl hreben, jiz jednou menen (kratce po dvoulete zaruce), 20 tisic od skodovky ani plus minus 10 s vymenou za neco jineho tam uz nedam, jezdim hlavne dalnice, ani ted me v podstate mech. rizeni prilis neobtezuje. Jde me spise o to, jestli to lze vymenit nebo ne, tech zhruba 5 s vymenou bych jeste investoval. P.
  3. Nemate nekdo zkusenost s vymenou servo rizeni za obycejne mechanicke, jake se davalo do Fabie Junior? Mam 1.4MPi, servo vyteklo, nove se mi kupovat nechce. Objevil jsem ruzne po internetovych prodejcich mechanicke rizeni od TRW, ktere ma byt nahradou za serva v jednickovych fabkach. K nalezeni napr. pod oznacenim JRM477 , popr. 6Q1419061C , a to i na nemeckych strankach, v cenach od 3 do 7 tisic. Zatim jsem vsak nesehnal nikoho, kdo ma zkusenost s vymenou, zda to vubec jde. Skoda se k tomu nezna. Dalsi otazka: jak dlouho vydrzi rizeni bez funkcniho serva (jen jsem odpojil pojistku od servopumpy)? Diky, P.
  4. Nemate nekdo zkusenost s vymenou servo rizeni za obycejne mechanicke, jake se davalo do Fabie Junior? Mam 1.4MPi, servo vyteklo, nove se mi kupovat nechce. Objevil jsem ruzne po internetovych prodejcich mechanicke rizeni od TRW, ktere ma byt nahradou za serva v jednickovych fabkach. K nalezeni napr. pod oznacenim JRM477 , popr. 6Q1419061C , a to i na nemeckych strankach, v cenach od 3 do 7 tisic. Zatim jsem vsak nesehnal nikoho, kdo ma zkusenost s vymenou, zda to vubec jde. Skoda se k tomu nezna. Dalsi otazka: jak dlouho vydrzi rizeni bez funkcniho serva (jen jsem odpojil pumpu)? Diky, P.
  5. Koupeno u 2r v praze dejvicich na belohorske ulici, 047-905104B 047-905104B zapalovací modul OCT 1.4 AMD Original ŠKODA, VW 1529,15 1285,00 (z tabulky pro velkood.), zabalena ve smrstovaci folii s nalepku orig.dily skoda, je totozna s tou puvodni
  6. Tak jsem vcera koupil a vymenil listu (nová 1690kc), auto jako nove, i lepe drzi volnobeh a necuka okolo 2800 otacek. Diky P.
  7. Diky za odpovedi, dle chodu motoru si myslim, ze palivo, at benzin nebo plyn, do valcu porad strika. Zkusim tedy nechat smazat chyby a pak pripadne listu. Jeste me napada, zavada snad neni spojena s provozem na plyn (prani), ale objevila se v okamzik prepnuti z be na plyn.
  8. Fabia 1,4MPi, 50kw, 140tkm, plyn 20tkm, do dneška bez problemu: Po přepnuti na plyn, po asi 3km, auto začalo cukat, výkon takřka na nule, taktak jsem dojel do škodovky (nejbližší servis) na diagnostiku...vic s tim dělat nechtěli: 4. válec vynechani zapalování statické (nepálí vůbec), válec 2 sporadicky. Stejné chování na plyn a na benzin, na závadu s plynem mi to tedy nesedí. Svíčkami to není, ty jsem vyměnil. Co jiného? Může to být zapalovací lišta? Nechat odtáhnout k plynařovi? Díky P.
×
×
  • Vytvořit nový...